Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Μυστηριώδης θάνατος στον κόσμο του bitcoin

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πρόωρο τέλος για 28χρονη Αμερικανίδα στη Σιγκαπούρη.

Τον θάνατο από «μη φυσικά αίτια» νεαρής Αμερικανίδας που ζούσε και εργαζόταν στη Σιγκαπούρη ερευνούν οι αρχές της χώρας.




Η Autumn Radtke, διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας ανταλλαγών εικονικού συναλλάγματος First Meta Pte Ltd εμπλεκόταν στον κόσμο του bitcoin αλλά, όπως λένε φίλοι και συνάδελφοί της, «πάλευε» και με άλλα ζητήματα, πριν το θάνατό της, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αποδίδεται σε αυτοκτονία, σύμφωνα με το Reuters.

Γείτονές της ανέφεραν πως η νεαρή γυναίκα πήδηξε στο κενό από συγκρότημα κατοικιών κοντά στο σπίτι της.
Φίλοι και συνάδελφοι της 28χρονης είπαν πως αγωνιζόταν να επιλύσει επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα, ανάμεσά τους και μια start-up εταιρεία που είχε μόλις αρχίσει.

«Είχε ένα δίκτυο πολύ επιτυχημένων ανθρώπων γύρω της, εκείνη προσπάθησε να ‘τρέξει’ την επιχείρησή της χωρίς τα πράγματα να πηγαίνουν όπως τα ήθελε», δήλωσε στο πρακτορείο ο Steve Beauregard, CEO και ιδρυτής της GoCoin, start-up εταιρείας που παρείχε υπηρεσίες σχετικές με το bitcoin στην First Meta.

Ο διευθυντής της First Meta, Douglas Abrams, διέψευσε πως η εταιρεία είναι προς πώληση και είπε πως η Radtke έκανε «πολύ καλή δουλειά ως διευθύνουσα σύμβουλος». Ωστόσο, πρόσθεσε, η πώληση της εταιρείας παρέμενε πάντα μια ανοιχτή επιλογή και υπήρχαν σχέδια εξοικονόμησης πόρων με εγκατάλειψη των γραφείων όπου ήταν και το σπίτι της 28χρονης.

Σύμφωνα με τους φίλους της, η Radtke ήταν λάτρης του bitcoin και είχε επενδύσει και προσωπικά στο εικονικό νόμισμα, πείθοντας και φίλους της να κάνουν το ίδιο. Η σελίδα της στο Facebook ήταν γεμάτη αναρτήσεις σχετικά με το bitcoin.

«Ήταν πολύ εκτεθειμένη στα σκαμπανεβάσματα του bitcoin και παρότι δεν φαίνεται αυτή να είναι η μόνη αιτία για αυτή την τραγωδία, θα ήταν αφελές να πιστέψουμε πως δεν είχε κανένα ρόλο», τόνισε ένας φίλος της ενώ άλλοι αμφισβητούν τον συλλογισμό αυτό.

Η Radtke είχε μετακομίσει στη Σιγκαπούρη πριν από περίπου δύο χρόνια ενώ προηγουμένως δραστηριοποιείτο στην Καλιφόρνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.