Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Ξεκινά στις 10 Μαρτίου η ενισχυτική διδασκαλία στα γυμνάσια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι κενές θέσεις θα επαναπροκηρυχθούν.

Mετά από μεγάλη αναμονή και πολλές φωνές διαμαρτυρίας η ενισχυτική διδασκαλία, που αποτελεί και μια από τις προτεραιότητες του υπουργείου Παιδείας, θα ξεκινήσει στις 10 Μαρτίου.

Το πιο πάνω προκύπτει από την εγκύκλιο έναρξης που απέστειλε το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης. Τη Δευτέρα 10 Μαρτίου θα πρέπει οι εκπαιδευτικοί που έχουν επιλεχθεί να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να υπογράψουν το πρακτικό ανάληψης υπηρεσίας ενώ την ίδια μέρα αναμένεται να ξεκινήσουν και τα μαθήματα.

Οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι με την έναρξη του προγράμματος της Ενισχυτικής Διδασκαλίας υπογράψουν τη σύμβαση εργασίας, δύνανται αργότερα να παραιτηθούν από το εν λόγω πρόγραμμα εάν το επιθυμούν. Ωστόσο, μετά την παραίτησή τους δεν μπορούν να εργαστούν σε άλλη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το πρόγραμμα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας, κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά 2013-14.

Οι κενές θέσεις της προκήρυξης, σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 28437/Γ7/26-2-2014 έγγραφό, θα διαβιβάζονται στη Δ/νση ΣΕΠΕΔ/Τμήμα Ε’ Π.Δ.Σ. & Ε.Δ. και ηλεκτρονικά στο email: statpds@minedu.gov.gr. Οι θέσεις αυτές θα επαναπροκηρυχθούν μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Οι Μόνιμοι Εκπαιδευτικοί καθώς και οι Αναπληρωτές Πλήρους Ωραρίου του κανονικού προγράμματος, είναι δυνατόν να εργάζονται στην Ενισχυτική Διδασκαλία μόνο σε θέσεις που δεν αναφέρονται στη με αριθμ. 17669/Γ7/7-2-2014 Υ.Α. με θέμα: «Πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων στην Ενισχυτική Διδασκαλία για το σχολικό έτος 2013-2014».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.