Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Επέζησε στην έρημο τρώγοντας έντομα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας νεαρός Γερμανός τουρίστας που είχε χαθεί στο εσωτερικό της Αυστραλίας, σε μια τεράστια περιοχή σχεδόν ακατοίκητη, επέζησε δύο εβδομάδες τρεφόμενος με έντομα, ανακοίνωσε η αστυνομία την Παρασκευή.

Ο 26χρονος Ντάνιελ Ντατς εξαφανίστηκε στα μέσα Φεβρουαρίου, ενώ έκανε πεζοπορία μεταξύ δύο μικρών πόλεων στο κεντρικό Κουίνσλαντ, σε μια αραιοκατοικημένη περιοχή. Εντοπίστηκε μόλις την Πέμπτη από έναν μοτοσικλετιστή κοντά στην πόλη Ουίντοραχ.



Ο νεαρός άνδρας είχε χαθεί εξ αιτίας των κακών καιρικών συνθηκών, καθώς, ενώ έκανε πεζοπορία χιλιομέτρων, αποκλείστηκε από τις πλημμύρες, σε μια ακατοίκητη περιοχή όπως ο ίδιος είπε στην αστυνομία. Για να επιβιώσει αναγκάστηκε να τρώει έντομα. «Αν δεν το ακούσετε με τα αυτιά σας- και οι άνδρες μου το άκουσαν - μπορεί να μην το πιστέψετε», δήλωσε ο Μάρκ Χέντερσον, επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας


«Ο ίδιος αστειεύτηκε ότι δεν θα μπορούσε να μείνει πεινασμένος χάρη στην αφθονία των μυγών που μπορούσε να φάει» είπε ο αστυνομικός . Ο νεαρός Ντάνιελ δεν δέχτηκε ιατρική φροντίδα και όπως είπε ο αστυνομικός Χέντερσον «σίγουρα ήταν πολύ πεινασμένος , αλλά εκτός από αυτό , είναι σε καλή κατάσταση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.