Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Στο σκαμνί ο ρατσιστής γιατρός

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει σήμερα ο 57χρονος γιατρός του ΕΟΠΥΥ που συνελήφθη στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, επειδή έξω από το ιατρείο, που του έχει παραχωρηθεί από το Δήμο Θερμαϊκού, υπήρχε επιγραφή ρατσιστικού περιεχομένου στα γερμανικά που έγραφε, «Ανεπιθύμητοι οι Εβραίοι εδώ».

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του ισχυρίζεται ότι δεν έγραψε ο ίδιος την επιγραφή, αλλά άγνωστοι, την περίοδο που απουσίαζε στην Κεφαλονιά.

Στην έρευνα που έγινε από αστυνομικούς στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία μεταλλικά ξιφίδια, δύο εκ των οποίων φέρουν ναζιστικά σύμβολα, 12 μαχαίρια, δύο στικ ακονισμού μαχαιριών και 64 φαρμακευτικά δισκία, τα οποία στερούνταν της απαραίτητης ιατρικής συνταγής, επιρράμματα ενδυμάτων με ναζιστικά σύμβολα, έντυπο υλικό με περιεχόμενο σχετικό με τη Χρυσή Αυγή, τη δικτατορία και τον Αδόλφο Χίτλερ και δύο φωτογραφίες του Χίτλερ.

Έξω από το δικαστικό μέγαρο της συμπρωτεύουσας έχει προγραμματιστεί παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στον φασισμό από το αντιφασιστικό μέτωπο Θεσσαλονίκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.