Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ολυμπιακός: Άμεσα τα 500.000 ευρώ στην Κεφαλονιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός αναφέρει ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης απέστειλε επιστολή στον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ. Παρίση με την οποία γνωστοποιεί ότι το ποσό των 500.000 ευρώ για την ανασυγκρότηση των σχολείων που επλήγησαν από τους σεισμούς είναι άμεσα στη διάθεση του Δήμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός προχωράει τάχιστα με τη βοήθεια προς τους πληγέντες του νησιού, τους οποίους θα επισκεφθεί την Πέμπτη αποστολή της ομάδας.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλης Μαρινάκης απέστειλε στον Δήμαρχο Κεφαλλονιάς, κ. Παρίση, επιστολή με την οποία γνωστοποιεί και επισήμως την πρόθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός να συμβάλλει στο κόστος ανασυγκρότησης των πληγεισών σχολικών μονάδων του Δήμου Κεφαλλονιάς, με το χρηματικό ποσό των 500.000€, προκειμένου γρήγορα και με ασφάλεια να επιστρέψουν οι μαθητές στα σχολεία τους.

Το ποσό αυτό είναι άμεσα στη διάθεση του Δήμου και θα εκταμιεύεται τμηματικά με βάση την πρόοδο των έργων.

Ταυτόχρονα στο πλαίσιο της ηθικής υποστήριξης των κατοίκων του νησιού την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου θα επισκεφθεί την Κεφαλλονιά αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός η οποία θα αποτελείται από τον Σύμβουλο Στρατηγικής της Διοίκησης κ. Κριστιάν Καρεμπέ, τον Γενικό Αρχηγό της Διεύθυνσης Ακαδημίας του Ολυμπιακού, κ. Γρηγόρη Γεωργάτο, τον Διευθυντή Επικοινωνίας, κ. Κώστα Καραπαπά, τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, κ. Βασίλη Τοκάκη και τον Διευθυντή Προμηθειών κ. Βαγγέλη Μεσσάρη, προκειμένου να μοιράσουν δώρα σε μαθητές του Ληξουρίου και του Αργοστολίου».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.