Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ο Ισθμός της αγάπης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας ερωτικός «θεσμός», τα «λουκ
έτα αγάπης», ο οποίος με το χρόνο υιοθετείται από όλο και περισσότερες χώρες του κόσμου, τώρα κατακτά και την Ελλάδα. Η αρχή έγινε από τον Ισθμό της Κορίνθου, όπου ο πολιτιστικός σύλλογος Λουτρακίου αποφάσισε να μετατρέψει την πιο γνωστή και ιστορική γέφυρα της χώρας σε «Love Locks»… αξιοθέατο για ρομαντικά και ερωτευμένα ζευγάρια.

Με τα «λουκέτα της αγάπης» άτομα όλων των ηλικιών «κλειδώνουν» την αγάπη τους στην ειδικά διαμορφωμένη σιδερένια κατασκευή που έχει στηθεί στο μπροστινό μέρος της γέφυρας και κάνουν μία ευχή πετώντας το κλειδί στην θάλασσα.






«Αυτό που θέλουμε είναι οι φωτογραφίες του Ισθμού με τα «Love Locks» να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Στόχος μας είναι να προσεγγίσουμε το ενδιαφέρον των επισκεπτών, Ελλήνων και τουριστών, που θα θέλουν και εκείνοι να κρεμάσουν το δικό τους λουκέτο!», αναφέρει ο πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου, Γιάννης Παπαδάκης, ένας από τους υποστηρικτές της πρωτοποριακής ιδέας, που στόχο έχει να δώσει νέα πνοή στη σχεδόν ξεχασμένη από τους επισκέπτες γέφυρα του Ισθμού.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.