Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΕΣΑμεΑ: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Εκπαιδευομένων του Έργου «Ενδυνάμωση της Συλλογικής Έκφρασης και της Συνηγορίας των Ατόμων με Ψυχική Αναπηρία» - 20 εκπαιδευόμενοι στο Ηράκλειο Κρήτης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανακοίνωση 10.02.14

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ε.Σ.Α.μεΑ. (Ν.Π.Ι.Δ.) στο πλαίσιο του Υποέργου 2 της Πράξης «ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΗΓΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ», που υλοποιείται μέσω του Ε.Π. «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους,:

ΚΑΛΕΙ

Τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη 20 θέσεων εκπαιδευομένων (20 θέσεις ανά τμήμα) για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος στο πλαίσιο υλοποίησης της ανωτέρω Πράξης, στις Θεματικές Ενότητες: 1. Ψυχική αναπηρία και δικαιώματα, 2. Η Διεκδίκηση των Δικαιωμάτων, 3. Δράσεις υπεράσπισης – συνηγορίας, συνολικής διάρκειας 50 ωρών.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης και θα λειτουργήσει ένα (1) τμήμα. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί αρχές Μαρτίου του 20141.

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής:

Οι εκπαιδευόμενοι πρέπει να είναι λήπτες υπηρεσιών υγείας.
Επίσης, δικαίωμα συμμετοχής (σε ποσοστό 10 % των προκηρυσσόμενων θέσεων) έχουν άτομα με αναπηρία όλων των κατηγοριών.

Υποβολή Δικαιολογητικών

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση, την οποία θα την βρείτε συνημμένη στην παρούσα ανακοίνωση, πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:
1. Επικυρωμένο Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
2. Οποιοδήποτε αποδεικτικό αναπηρίας (εγγραφή σε σωματείο ΑμεΑ, απόκομμα επιδόματος πρόνοιας, πιστοποιητικό υγειονομικής επιτροπής κ.ά.).

Οδηγίες Υποβολής Δικαιολογητικών

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν είτε να προσκομίσουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά τους οι ίδιοι (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09:00 έως 15:00) μέχρι τις 25.02.20142 είτε να τα υποβάλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση της Ε.Σ.Α.μεΑ., Ελευθερίου Βενιζέλου 236 Τ.Κ. 16341 Ηλιούπολη, 2ος όροφος, υπ’ όψιν: Γραφείου Πρωτοκόλλου.

Πληροφορίες/Διευκρινήσεις

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κ Σ. Γεωργοπούλου τηλ.: 210-9949837, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10:00π.μ. έως 15:00μ.μ.


Μεταβιβάσιμα αρχεία:
Αίτηση σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 99 KB)
Πρόσκληση σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 105 KB)


Πηγή: http://www.esaea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.