Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Απειλείται με κατάσχεση πολυτεκνική οργάνωση στην Πάτρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Χρωστάει στο ΙΚΑ 33.500 ευρώ
.
Αντιμέτωπη με το «φάντασμα» των κατασχέσεων βρίσκεται η πολυτεκνική οργάνωση της Πάτρας για χρέη προς το ΙΚΑ τα οποία ανέρχονται στις 33.500 ευρώ.

Η οργάνωση παρά το γεγονός ότι έχει κάνει δυο ρυθμίσεις προκειμένου να μπορέσει να εξοφλήσει το χρέος, ωστόσο, ποτέ δεν μπόρεσε να είναι συνεπής με αποτέλεσμα πλέον ο χρόνος να μετράει αντίστροφα.

Να σημειωθεί πως το μισό και πλέον από το ποσό της οφειλής είναι προϊόν των προστίμων που έχουν επιβληθεί καθώς η διοίκηση δεν μπόρεσε να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στη διάρκεια τη χθεσινοβραδινής γενικής συνέλευσης για το στήσιμο των λαϊκών αγορών για πολύτεκνους δαπανήθηκαν 7.500 ευρώ ποσό το οποίο κρίνεται από υπερβολικό μέχρι αδιανόητο σε σχέση με το όφελος που υπήρξε.

Όλα αυτά στον απόηχο μια θυελλώδους συνέλευσης η οποία πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας όπου σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία το προεδρείο δεν επέλεξε να γίνει καταμέτρηση στην ψηφοφορία για τον απολογισμό, αλλά με απλή ανάταση του χεριού χωρίς ωστόσο να ζητηθεί να ψηφίσουν και όσοι διαφωνούν με τον απολογισμό.


Πηγή: http://www.patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.