Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Τάισε πίτμπουλ με το… παιδί του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σοκ προκαλεί το αποτρόπαιο έγκλημα που αποκαλύφθηκε πριν λίγες ημέρες στις ΗΠΑ ενώ είχε διαπραχθεί το 2006. Ένας άντρας, αφού ξυλοκόπησε το 2χρονο κοριτσάκι του μέχρι που το άφησε αναίσθητο, το τεμάχισε και το έδωσε στο σκύλο του να το φάει!



Σαν σενάριο φρικιαστικού θρίλερ

Ο Έντουαρντ Μπράουν, πατέρας της 2χρονης Σερένιτι, νευριασμένος από το συνεχές κλάμα της, την άρπαξε το παιδί από την αγκαλιά της μητέρας της και το χτύπησε μέχρι να σωπάσει… αφού ήταν πλέον αναίσθητη.

Στη συνέχεια, μετέφερε το κορμάκι της στο μπάνιο, γέμισε τη μπανιέρα με νερό και τη σκότωσε με ένα κουζινομάχαιρο. Για να καλύψει τα ίχνη του, τεμάχισε το κορμάκι της κι έδωσε τα κομμάτια στο πίτμπουλ της οικογένειας. Αφού το σκυλί κατασπάραξε τα απομεινάρια του κοριτσιού, ο ανισόρροπος άντρας σκότωσε και το σκυλί.

Το φρικιαστικό έγκλημα, ομολόγησε η γυναίκα του θύτη και μητέρα του μικρού κοριτσιού αν και αρχικά προσπάθησε να «καλύψει» τον άντρα της.

Οι πρώτοι που ανησύχησαν ήταν οι δάσκαλοι του 12χρονου γιου τους που είχε σταματήσει να πηγαίνει στο σχολείο. Ειδοποίησαν τους κοινωνικούς λειτουργούς οι οποίοι με τη σειρά τους επισκέφτηκαν το σπίτι της οικογένειας.

Η μητέρα τότε υποστήριξε ότι η Σερένιτι ζούσε με τη γιαγιά της εκτός πόλης. Ωστόσο, έπειτα από πρόσφατο τηλεφώνημα αγνώστου στις τοπικές αρχές ξεκίνησε και πάλι έρευνα για την υπόθεση της 2χρονης, δίνοντας στη φως την τραγική πραγματικότητα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.