Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Πάντρεψε την 12χρονη κόρη του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κατηγορίες ασκήθηκαν εις βάρος ενός μουσουλμάνου θρησκευτικού ηγέτη καθώς φαίνεται ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στον παράνομο γάμο ενός 12χρονου κοριτσιού και ενός 26χρονου, ο οποίος είχε επισκεφτεί την Αυστραλία από το Λίβανο.

Ο εικονικός γάμος πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του πατέρα του κοριτσιού, ο οποίος είχε προσηλυτιστεί στο Ισλάμ πριν από 18 χρόνια. Ο 35χρονος θρησκευτικός ηγέτης κατηγορείται ότι τέλεσε τον παράνομο γάμο. Ο Λιβανέζος φοιτητής αντιμετωπίζει 25 κατηγορίες για σεξουαλική συνουσία με ανήλικο παιδί.

Ο Πρωθυπουργός της πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας, Μπάρι Ο’Φάρελ, δήλωσε «ικανοποιημένος» με το γεγονός ότι ασκήθηκαν κατηγορίες, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο «στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα».

Ο πατέρας του 12χρονου παιδιού δήλωσε στην εφημερίδα του Σίδνεϊ, Daily Telegraph, ότι κατά την αντίληψή για το Κοράνι, ο μόνος τρόπος που το ζευγάρι θα μπορούσε να βρίσκεται ταυτόχρονα στο ίδιο δωμάτιο ήταν εάν παντρεύονταν. Είπε επίσης ότι δεν «ήθελε να σταθεί εμπόδιο στην ευτυχίας της κόρης του».

Ο παράνομος γάμος ήρθε στην επιφάνεια όταν ο 26χρονος προσπάθησε να γράψει το κορίτσι σε ένα σχολείο κοντά στο σπίτι όπου διέμεναν μαζί στο Σίδνεϊ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.