Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

«Τράβηξα το πόδι μου από το γκάζι διότι δεν μπορούσα να διακρίνω που τερματίζουμε»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι αποκαλύπτει φίλος και συναθλητής του Νίκου Μπερδέ για τον αγώνα Dragster.

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έκανε ένας φίλος και συναθλητής του Νίκου Μπερδέ, του 19χρονου που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των αγώνων Dragster στην πίστα του Ελληνικού, το περασμένο Σάββατο.

Όπως αποκαλύπτει ο Νάσος Καστελιώτης, μιλώντας στην Espresso, τα όρια του τερματισμού δεν ήταν ευδιάκριτα, ενώ πριν τους αγώνες είχαν κρούσει τον κώδωνα κινδύνου στον διοργανωτή.

«Εγώ στην πρώτη κούρσα τράβηξα το πόδι μου από το γκάζι διότι δεν μπορούσα να διακρίνω που τερματίζουμε και έκοψα ταχύτητα τελευταία στιγμή, καθώς ο κίνδυνος να συγκρουστώ με τον συναθλητή μου ήταν άμεσος», είπε ο Νάσος.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι πήγαν στον διοργανωτή και του είπαν πως ο τερματισμός δεν φαίνεται και πως είναι δυνατόν οι αθλητές να μπερδευτούν.

«Του εκθέσαμε τους φόβους μας για τη στροφή που έπαιρναν οι αθλητές για να πάνε στον χώρο επισκευών, λέγοντάς του πως εκεί πρέπει να υπάρχει άνθρωπος για να ειδοποιεί για την επόμενη εκκίνηση, ώστε οι διαγωνιζόμενοι να προλάβουν να μπει στον ασφαλή χώρο», υποστήριξε ο νεαρός για να του απαντήσει στη συνέχεια ο διοργανωτής.

«Ρε Νάσο να βάλω στα 900 μέτρα άνθρωπο;», του είπε λίγη ώρα πριν το τραγικό δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο Νίκος Μπερδές και να χαροπαλεύει σήμερα στο νοσοκομείο ο συναθλητής του, Μανώλης Ξαγοράρης.

Το τραγικό της υπόθεσης, σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι ότι ακόμα και τη στιγμή που οι δύο νέοι κείτονταν αιμόφυρτοι στο έδαφος, η σημαία έπεφτε για να ξεκινήσουν και οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.