Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Δωρεάν πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων για φοιτητές και αποφοίτους ΑΕΙ-ΑΤΕΙ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προσφέρεται σε κατοίκους συγκεκριμένων περιοχών της Θεσσαλονίκης.

Δωρεάν πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων, για φοιτητές και απόφοιτους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ηλικίας έως 30 ετών , που κατοικούν στις περιοχές Koρδελιού, Ευόσμου, Διαβατών, Μαγνησίας και Καλοχωρίου προσφέρουν τα Ελληνικά Πετρέλαια. Το πρόγραμμα προσφέρεται σε συνεργασία με έναν καταξιωμένο Εκπαιδευτικό Οργανισμό, το ALBA Graduate Business School

Στόχος του προγράμματος είναι η ενδυνάμωση των νέων στο ξεκίνημα της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, προσφέροντάς τους πολύτιμη γνώση σε τομείς όπως η επιχειρηματικότητα, η στρατηγική, η τεχνική της διαπραγμάτευσης και η συναισθηματική νοημοσύνη.

Το πρόγραμμα παρέχεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και περιλαμβάνει τέσσερις διαλέξεις 4ωρης διάρκειας, που θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 25 Ιανουαρίου – 5 Απριλίου 2014, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Οι συμμετέχοντες, που θα παρακολουθήσουν το σύνολο των διαλέξεων, θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από το ALBA Graduate Business School, που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο βιογραφικό τους.

Αιτήσεις - δικαιολογητικά

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι από τις 10 Δεκεμβρίου έως και τις 10 Ιανουαρίου . Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν την αίτησή τους συνοδευόμενη με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά είτε ταχυδρομικά είτε να καταθέσουν τις αιτήσεις τους αυτοπροσώπως στα γραφεία των Ελληνικών Πετρελαίων στη Θεσσαλονίκη.

Πέρα από την αίτηση τα δικαιολογητικά που θα τη συνοδεύουν είναι:

1)Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 ότι ο υποψήφιος είναι μόνιμος κάτοικος των περιοχών Κορδελιού, Ευόσμου, Διαβατών, Μαγνησίας, Καλοχωρίου.

2) Βεβαίωση εγγραφής στη Σχολή/Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ή επικυρωμένη φοιτητική ταυτότητα σε ισχύ ή αντίγραφο Πτυχίου.

3) Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο ταυτότητας.

Μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση από εδώ ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα των Ελληνικών Πετρελαίων

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 2310-750256, 2310-750781


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.