Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Άι Βασίλη φέρε μου… ένα tablet

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι εποχές που τα παιδιά ζητούσαν από τον Άγιο Βασίλη, απλά και… συμβατικά δώρα, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Τα σημερινά παιδιά μετά βίας μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους για παιχνίδι με… τρενάκια, μπάλες και στρατιωτάκια. Τώρα πλέον ζητούν tablets και παιχνιδομηχανές.

Σύμφωνα με έρευνα της FreeDeliveryLand.co.uk, στην οποία συμμετείχαν γονείς με παιδιά ηλικίας μεταξύ 5 και 11 ετών, το 78% των ερωτηθέντων, ανέφερε πως τα παιδιά έχουν ζητήσει το δικό τους tablet ή κονσόλα παιχνιδιού για δώρο Χριστουγέννων.

Το πρόβλημα, φυσικά, πέφτει στις πλάτες (ή μήπως στις τσέπες;) των γονιών. Οι αντιδράσεις τους, πάντως, από τις απαντήσεις των παιδιών τους, ποικίλλουν.

Το 46% λέει, ότι τα gadgets είναι πολύ ακριβά. Μόλις το 29% πιστεύει ότι τα παιδιά είναι πολύ μικρά και το 18% προτιμά, να πάρει πιο παραδοσιακά δώρα για τα παιδιά.

Βέβαια οι αντιστάσεις των γονιών, σε αυτές τις περιπτώσεις, κάμπτονται. Λίγο το πνεύμα των Χριστουγέννων, λίγο η γκρίνια των παιδιών, τελικώς τους κάνουν το χατίρι.

Το 31% αυτών, παραδέχθηκε πως δεν αντέχουν να βλέπουν τα παιδιά τους λυπημένα και έτσι, τελικά, θα ενδώσουν.

Το 21% είπε, ότι τα παιδιά χρησιμοποιούν υπολογιστές και στα σχολεία, οπότε δεν πειράζει να έχουν και τον δικό τους στο σπίτι.

Προηγούμενη έρευνα πάντως της FreeDeliveryLand.co.uk έδειξε αυξητική τάση στις συσκευές tablet, με προτίμηση φυσικά στις πιο οικονομικές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.