Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ δικαιώθηκαν οι 20 εργαζόμενοι ΑΜΕΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ομόφωνη απόφαση υπέρ των 20 εργαζομένων ΑΜΕΑ, έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αχαρνών, δίνοντας τέλος στην ταλαιπωρία την οποία υφίσταντο εδώ και χρόνια μετά και το κλείσιμο της δημοτικής επιχείρησης ΚΕΠΕΔΑ.

Η απόφαση που τέθηκε προς ψήφιση και τελικά αποδέχτηκε το ΔΣ έχει ως εξής: «Μετατροπή των συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου όλου του προσωπικού που απασχολήθηκε στις πρώην Δημοτικές Επιχειρήσεις με προγράμματα ΟΑΕΔ και μεταφέρθηκαν στον Δήμο λόγω κλεισίματος των Δημοτικών Επιχειρήσεων. Δημιουργούνται ισάριθμες προσωποπαγείς θέσεις Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου χρόνου στις οποίες κατατάσσονται οι εργαζόμενοι σύμφωνα με τα τυπικά προσόντα που είχαν προσκληθεί».

Σειρά τώρα έχουν οι εργαζόμενοι οι οποίοι έχουν στα χέρια τους δικαστικές αποφάσεις σύμφωνα με τον Γεν. Γραμματέα του Δήμου Ν. Κρημνιανιώτη ο οποίος και εισηγήθηκε την πρόταση.

Πιο αναλυτικά η πρόταση είναι να έρθουν και οι περιπτώσεις των εργαζομένων που έχουν δικαστικές αποφάσεις προς εξέταση σε επερχόμενο δημοτικό συμβούλιο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.