Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Σοκ μέχρι να μάθεις την αλήθεια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα πρωτότυπο τρόπο βρήκε η Ένωση Ασφαλιστικών εταιρειών Ελλάδος να περάσει το μήνυμα ότι αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί. Τι έκανε; Τύπωσε "κλήσεις" και τις έβαλε στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων. Βεβαίως, μέχρι να καταλάβουν οι οδηγοί τι ακριβώς συμβαίνει, τους ανέβηκε η πίεση στα ύψη, βλέποντας ότι "έφαγαν" κλήση.

Η "κλήση" γράφει "Βεβαίωση ότι δεν θα οδηγήσεις εάν έχεις πιει" , ενώ για την παραβάση προβλέπονται πρόστιμο πολλών ευρώ και "τύψεις που μπορούν να σας συνοδεύσουν μια ζωή".



Η "κλήση" συνοδεύεται από το εξής μήνυμα:

"Ηρεμήστε... Αυτή η κλήση είναι ψεύτικη. Ωστόσο, εάν έχετε πιει και ετοιμάζεστε να οδηγήσετε, πέρα από ένα αυστηρό πρόστιμο και ενδεχόμενη αφαίρεση διπλώματος-που είναι και το λιγότερο...-αυξάνετε τις πιθανότητες να προκαλέσετε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με πολύ δυσάρεστες επιπτώσεις. Αφήστε το αυτοκίνητο η ακόμα καλύτερα όποτε είναι να οδηγήσετε, μείνετε νηφάλιοι. Μην "γράφετε" τη ζωή!"

Και συνεχίζει: "Κάντε την υπέρβαση. Κρατήστε αυτό το μονόφυλλο και μοιραστείτε το με τους φίλους σας και αυτούς που αγαπάτε. Θυμηθείτε! Η ζωή αξίζει να είναι η μεγαλύτερη σας υπέρβαση. Ζήστε την με σεβασμό και ασφάλεια τόσο για σας, όσο και για τους γύρω σας".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.