Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Θανατηφόρο ατύχημα στα έργα για το Μουντιάλ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας εργαζόμενος έχασε τη ζωή του όταν έπεσε από ύψος 35 μέτρων από την οροφή της Αρένα Αμαζόνια το Σάββατο στη Βραζιλία, το πέμπτο μέχρι στιγμής θανατηφόρο ατύχημα κατά τη διάρκεια της κατασκευής των 12 σταδίων για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι αργότερα την ίδια ημέρα, ακόμα ένας εργαζόμενος πέθανε από καρδιακή προσβολή σε συνεδριακό κέντρο δίπλα στο γήπεδο στην πόλη Μανάους.

Οι εισαγγελικές αρχές της πολιτείας ζήτησαν από δικαστή να διατάξει την αναστολή των εργασιών στο γήπεδο Μανάους μέχρις ότου υπάρξουν εγγυήσεις για ασφαλείς συνθήκες εργασίας.

Ο Μαρκλουέντο ντε Μέλο Φερέιρα, 22 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Ο νεαρός άνδρας έπεσε από ύψος 32 μέτρων όταν το καλώδιο στο οποίο στηριζόταν έσπασε.

Στις 27 Νοεμβρίου, δύο ακόμα εργαζόμενοι έχασαν τη ζωή τους στο Σάο Πάολο όταν ένα γερανός κατέρρευσε στον χώρο όπου πρόκειται να διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι του Παγκόσμιου Κυπέλλου, στις 12 Ιουνίου. Ένας ακόμα εργαζόμενος απεβίωσε κατά τη διάρκεια εργασιών στο γήπεδο της Παλμέιρας.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο θα διεξαχθεί σε συνολικά 12 πόλεις της Βραζιλίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.