Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Στο σωματείο «Η ΑΡΓΩ» ο Βαρβιτσιώτης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στον χώρο φιλοξενούνται 85 παιδιά.

Το έργο που επιτελείται από το Σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η ΑΡΓΩ» εξήρε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα σε αυτό. Το Σωματείο έχει έδρα στον Πειραιά, είναι αναγνωρισμένο ως ειδικώς φιλανθρωπικό και προσφέρει εκπαίδευση σε νέους και νέες με Νοητική Υστέρηση. Ιδρύθηκε το 1985, με πρωτοβουλία μητέρων παιδιών με ειδικές ανάγκες, συζύγους ναυτικών. Κύριος σκοπός του είναι η περίθαλψη, η φροντίδα και η εκπαίδευση παιδιών με ειδικές ανάγκες, που ανήκουν - κατά κύριο λόγο και προτεραιότητα - σε οικογένειες Ελλήνων Ναυτικών.

Η πρόεδρος του Σωματείου Δέσποινα Παπαστελιανού είπε ότι φιλοξενούνται στον χώρο τους 58 παιδιά που φεύγουν το μεσημέρι, ενώ άλλα 25 παιδιά στεγάζονται στο Οικοτροφείο.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον κ. Βαρβιτσιώτη αποκαλύπτοντας ότι με πρωτοβουλία του δωρίθηκαν στο σωματείο δύο τόνοι πετρέλαιο από την εταιρεία «ΕΤΕΚΑ» και ότι ο ίδιος προσωπικά προσέφερε μια τηλεόραση στο σωματείο και κατέληξε: «εύχομαι να βρεθούν μιμητές του υπουργού μας και να πλαισιώσουν την προσπάθεια μας. Δεν είναι μόνο η οικονομική βοήθεια αλλά και η ηθική συμπαράσταση που σε τονώνει. Λες ότι έχεις ανθρώπους, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, που είναι δίπλα σου».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.