Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Μια στιγμή οργής ήταν αρκετή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Άνδρας έπεσε νεκρός από μια και μόνη γροθιά - Δείτε τις φωτογραφίες.

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η διαφωνία δύο ανδρών στη Βρετανία. Ο πρώτος κατηγορούσε τον δεύτερο πως είχε σχέσεις με τη γυναίκα του και, πάνω στο θυμό του, τον σκότωσε με μία μοναδική γροθιά!

Ο 41χρονος Matthew Welford υποπτευόταν πως ο 44χρονος Alexander Frew είχε σχέσεις με τη σύζυγό του Sarah και του ζήτησε να «μείνει μακριά από το γάμο του», όταν συναντήθηκαν και οι τρεις σε ένα μπαρ στο Yorkshire.

Ο Welford έφυγε και λίγο αργότερα οι δύο άνδρες βρέθηκαν «πρόσωπο με πρόσωπο» στο πάρκινγκ. Ο Frew είχε πει να λύσουν το θέμα έξω κι έτσι τον περίμενε να εμφανιστεί.

Κατά τη λεκτική διαμάχη τους ο Welford σχολίασε υποτιμητικά το γάμο του Frew.

Στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, γράφει η Daily Mail, ο Welford φαίνεται να γελάει λίγο πριν δεχθεί μια γροθιά, πέσει στο έδαφος, χάσει τις αισθήσεις του και χτυπήσει σοβαρά το κεφάλι του.

Συνήλθε αλλά η κατάστασή του επιδεινωνόταν και τελικά πέθανε στο νοσοκομείο οκτώ ημέρες μετά, λόγω σοβαρού τραυματισμού στον εγκέφαλο.



Αριστερά ο Alexander Frew, δεξιά ο Matthew Welford

Ο Frew υποστήριξε πως τον χτύπησε γιατί φοβόταν πως ετοιμαζόταν να τον χτυπήσει εκείνος, με το κεφάλι. Όπως είπε στο δικαστήριο, φοβήθηκε και θεώρησε πως ο Welford «τα είχε χάσει».

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, ο Frew είχε μείνει δύο φορές σε ξενοδοχείο με τη γυναίκα του Welford.

Παραδέχθηκε πως είχαν φιληθεί τη δεύτερη φορά αλλά ισχυρίστηκε πως δεν είχαν ποτέ σεξουαλικές επαφές.

«Δεν δικάζουμε την ηθική», τόνισε ο δικαστής Geoffrey Marson, σημειώνοντας ωστόσο πως «είναι προφανές πως ο Welford πίστευε πως ο Frew ενδιαφερόταν για τη γυναίκα του». «Υποθέσεις σαν αυτές είναι πολύ δύσκολες. Δεν θεωρούμε πως είχες την πρόθεση να σκοτώσεις τον Matthew ή να του προκαλέσεις σημαντική ζημιά αλλά οι συνέπειες ήταν χωρίς πρόθεση».

«Το μήνυμά μας στον κόσμο είναι να είναι υπεράνω και να χρησιμοποιούν την κοινή λογική. Απλά φύγετε από ένα τέτοιο τετ-α-τετ. Το άλλο άτομο είναι ο γιος κάποιου, ή ο πατέρας, ο αδελφός, και μια στιγμή βίας μπορεί να καταστρέψει τη δική σας ζωή ή του άλλου», ανέφερε σε δήλωσή της η οικογένεια του νεκρού.

Ο Frew καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριάμισι ετών για ανθρωποκτονία.

Δείτε το βίντεο




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.