Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Παράδειγμα αλληλεγγύης προς έναν ΑμεΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Παράδειγμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης έδωσαν οι επιβάτες πτήσης στις ΗΠΑ, όταν αντιλήφθηκαν ότι το πλήρωμα φέρθηκε ανάρμοστα σε έναν τυφλό συνεπιβάτη τους.

Ο Άλμπερτ Ρίτσι επιβιβάστηκε σε πτήση της US Airways στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ μαζί με τον σκύλο-συνοδό του. Λίγα λεπτά πριν την απογείωση του αεροσκάφους, μέλος του πληρώματος ζήτησε από τον Ρίτσι να αποβιβαστεί με τη δικαιολογία ότι ο σκύλος, δεν ήταν «συνεπής» με τους όρους ασφάλειας και άρα έθετε σε κίνδυνο και την ασφάλεια των υπολοίπων.

Aν και έκπληκτος, ο Ρίτσι σηκώθηκε από τη θέση του, ωστόσο πριν προλάβει να φτάσει μέχρι την πόρτα εξόδου, άκουσε τους συνεπιβάτες του να ξεσηκώνονται, να διαμαρτύρονται και να απειλούν ότι δεν ήταν διατεθειμένοι να ταξιδέψουν χωρίς αυτόν στο αεροπλάνο.

Για την ιστορία, η πτήση ματαιώθηκε, ωστόσο κανείς από τους επιβάτες δεν έδειξε να ενοχλείται. «Για εμάς, το πραγματικό πρόβλημα δεν ήταν ο σκύλος, αλλά η συμπεριφορά του πληρώματος σε έναν άνθρωπο που άξιζε σαφώς καλύτερης μεταχείρισης», δήλωσε ο Φρανκ Όλχορστ, ένας εκ των επιβατών που «επαναστάτησαν».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.