Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

«Όποιος παρεμποδίσει την είσοδο στα Πανεπιστήμια, θα συλλαμβάνεται»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αρβανιτόπουλος: Τα πανεπιστήμια θα ανοίξουν, θα εφαρμοστεί ο νόμος.

Τη βεβαιότητα του ότι τα πανεπιστήμια θα ανοίξουν διατύπωσε ο υπουργός Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλος, αναφερόμενος στις απεργιακές κινητοποιήσεις των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Μετσόβειου Πολυτεχνείου.

Σε συνέντευξη του στο Real Fm, ο κ. Αρβανιτόπουλος, αφού σημείωσε πως οι διοικητικοί υπάλληλοι κάνουν μια απεργία που έχει κριθεί παράνομη και ότι με αυτήν καταπατούν τα δικαιώματα μιας μεγάλης μερίδας φοιτητών και των οικογενειών τους, τόνισε ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί.

«Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι υπάρχουν τρόποι να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους αλλά όχι καταπατώντας τα δικαιώματα των άλλων.

Θα εφαρμοστεί ο νόμος. Όποιος παρεμποδίσει την είσοδο στα Πανεπιστήμια, θα συλλαμβάνεται» είπε ο υπουργός Παιδείας, ο οποίος επιπλέον διαβεβαίωσε ότι το εξάμηνο θα σωθεί και ότι οι 3 με 4 εβδομάδες που έχουν χαθεί, θα αναπληρωθούν.

«Ο νόμος μας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα χωρίς να χρησιμοποιήσουμε επίταξη ή επιστράτευση. Καθηγητές και μαθητές εξέφρασαν τη θέληση να ανοίξουν τα Πανεπιστήμια από την Τρίτη», είπε ακόμα ο κ. Αρβανιτόπουλος.

Επιπλέον, ο κ. Αρβανιτόπουλος υποστήριξε ότι σήμερα βγαίνουν από το ΑΣΕΠ οι πίνακες των υπό διαθεσιμότητα διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.