Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Επέστρεψαν σε ίδρυμα το υιοθετημένο τους παιδί

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ζευγάρι από το Οχάιο των ΗΠΑ, που είχε υιοθετήσει βρέφος από τοπικό ίδρυμα, αποφάσισε να επιστρέψει το εννιάχρονο σήμερα αγόρι στο παλιό του «σπίτι».

Ο Κλίβελαντ και η Λίζα Κοξ αδυνατούσαν να κάνουν παιδιά και πριν από περίπου μία δεκαετία, αποφάσισαν να υιοθετήσουν ένα αγοράκι από ίδρυμα της περιοχής τους. Το παιδί μεγάλωσε με τη νέα του οικογένεια, στα εννιά του, όμως, χρόνια βρέθηκε ξανά στο ίδρυμα.

Η δικαιολογία που χρησιμοποίησαν οι γονείς είναι ότι ο γιος τους «είχε πολύ επιθετική συμπεριφορά και δεν επιθυμούσε την παροχή βοήθειας από ειδικό».

«Όταν το εννιάχρονο παιδί σου έχει ανάγκη από βοήθεια, του προσφέρεις βοήθεια. Δεν συζητάς μαζί του αν τη θέλει ή όχι και σίγουρα δεν το παρατάς στην τύχη του», τόνισε δικηγόρος που ορίστηκε από το δικαστήριο ώστε να προστατέψει τα νομικά δικαιώματα του παιδιού.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, το ζευγάρι κατηγορείται για εγκατάλειψη ανηλίκου και κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έξι μηνών καθώς επίσης και πρόστιμο που θα αγγίζει τα 1,000 δολάρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.