Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Εξάρθρωση δικτύου παιδεραστίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η αστυνομία του Καναδά κατάφερε να εξαρθρώσει ένα τεράστιο δίκτυο παιδεραστίας, πραγματοποιώντας τη σύλληψη 341 υπόπτων σε όλο τον κόσμο. Στο πλαίσιο της έρευνας που ξεκίνησε το 2010, η καναδική αστυνομία συνέλαβε έναν κάτοικο του Τορόντο τον προηγούμενο Μάιο, που φέρεται να είναι ο εγκέφαλος του δικτύου και ο οποίος κατηγορείται ότι ανέβασε στο διαδίκτυο υλικό παιδεραστίας.

Έπειτα από έρευνα που έγινε σε 50 χώρες συνελήφθησαν 341 άνθρωποι, ενώ 346 ανήλικα θύματα "γλίτωσαν από τη σεξουαλική εκμετάλλευση", αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας του Τορόντο.

Ο Καναδός είναι 42 ετών και κατηγορείται για 11 εγκλήματα. Συγκεκριμένα, δημιούργησε έναν ιστότοπο μέσω του οποίου πωλούσε φωτογραφίες και βίντεο τα οποία απεικόνιζαν ενήλικες σε σεξουαλικές πράξεις με παιδιά.

Η αστυνομία σημείωσε ότι ο Καναδός πλήρωνε ενήλικες για να βιντεοσκοπούν σκηνές παιδεραστίας, τις οποίες στη συνέχεια πωλούσε μέσω του ιστότοπού του. Ο κύκλος εργασιών της επιχείρησης που είχε δημιουργήσει ο άνδρας αυτός ήταν μεγαλύτερος από 4 εκατομμύρια δολάρια (2,9 εκ. ευρώ).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.