Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Αρβανιτόπουλος: Τα Πανεπιστήμια θα ανοίξουν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για το τι πρόκειται να γίνει με τα Πανεπιστήμια.

«Θα ανοίξουν. Αυτή τη στιγμή η διοικητικοί υπάλληλοι κάνουν μια απεργία που έχει κριθεί παράνομη και δεν έχουν το δικαίωμα να καταπατούν τα δικαιώματα μιας μεγάλης μερίδας φοιτητών και των οικογενειών τους», σχολίασε αρχικά μεταξύ άλλων ο κ. Αρβανιτόπουλος και συνέχισε:

«Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι υπάρχουν τρόποι να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους αλλά όχι καταπατώντας των άλλων. Θα εφαρμοστεί ο νόμος. Όποιος παρεμποδίσει την είσοδο στα Πανεπιστήμια, θα συλλαμβάνεται».

Όπως διαβεβαίωσε ο κ. Αρβανιτόπουλος, «θα σωθεί το εξάμηνο. Ουσιαστικά έχουν χαθεί 3-4 εβδομάδες οι οποίες θα αναπληρωθούν. Σήμερα βγαίνουν οι πίνακες των υπό διαθεσιμότητα από το ΑΣΕΠ και η κατάσταση έχει εξομαλυνθεί».

«Ο νόμος μας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα χωρίς να χρησιμοποιήσουμε επίταξη ή επιστράτευση. Καθηγητές και μαθητές εξέφρασαν τη θέληση να ανοίξουν τα Πανεπιστήμια από την Τρίτη», είπε ακόμα ο κ .Αρβανιτόπουλος.

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.