Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

«Έφυγε» η υιοθετημένη κόρη του Πιρς Μπρόσναν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η 41χρονη Σαρλότ έπασχε από καρκίνο των ωοθηκών.

Το χαμό της 41χρονης υιοθετημένης κόρης του Σαρλότ θρηνεί ο γνωστός Τζέιμς Μποντ Πιρς Μπρόσναν, η οποία έχασε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο των ωοθηκών. Ο Μπρόσναν την είχε υιοθετήσει όταν πέθανε ο βιολογικός της πατέρας και της έδωσε το όνομα του.

Η Σάρλοτ, που είχε διαγνωστεί με καρκίνο πριν τρία χρόνια, απεβίωσε την Παρασκευή, «χτυπημένη» από την ίδια ασθένεια που σκότωσε και τη μητέρα της, την αυστραλή ηθοποιό Κασάντρα Χάρις, την οποία ο ηθοποιός είχε παντρευτεί το 1983.


Έφυγε από καρκίνο η κόρη του Pierce Brosnan

«Στις 28 Ιουνίου, στις 2 το μεσημέρι, η αγαπημένη κόρη μου Σαρλότ-Έμιλυ πέρασε στην αιωνιότητα, υποκύπτοντας στον καρκίνο των ωοθηκών. Δίπλα της ήταν ο σύζυγός της Άλεξ, τα παιδιά της Isabella και Lucas και τα αδέρφια της Christopher and Sean. Η Σάρλοτ πάλεψε τον καρκίνο με ανθρωπιά, κουράγιο και αξιοπρέπεια. Οι καρδιές μας βάρυναν με την απώλεια του αγαπημένου μας κοριτσιού. Προσευχόμαστε για αυτή και ελπίζουμε η θεραπεία αυτής της άθλιας αρρώστιας να βρεθεί σύντομα. Ευχαριστούμε όλους για τα εγκάρδια συλληπητήρια » είπε ο γνωστός ηθοποιός.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.