Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Στραγγάλισε, τεμάχισε και έβρασε κουτάβι!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο 25χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή.

Ένας άνδρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ κατηγορείται, σύμφωνα με την αστυνομία, πως στραγγάλισε το κουτάβι της μητέρας του, τον τεμάχισε και στη συνέχεια τον έβρασε, κρατώντας μια ποσότητα κρέατος και στην κατάψυξη για αργότερα.

Ο 25χρονος Thomas Elliot Huggins συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με αστυνομικούς της Tampa, βρήκαν κομμάτια του σκύλου μαγειρεμένα μέσα σε μία κατσαρόλα και το κεφάλι του στα σκουπίδια.

Ο Huggins, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, στραγγάλισε το 6 μηνών πίτμπουλ και στη συνέχεια το έκοψε σε κομμάτια και αποθήκευσε ένα μέρος του στην κατάψυξη.

Αντιμετωπίζει κατηγορίες για κακοποίηση ζώου και βρίσκεται στη φυλακή ενώ έχει οριστεί εγγύηση 2.000 δολαρίων.

Η κατανάλωση κρέατος σκύλου είναι παράνομη σε 44 πολιτείες, σύμφωνα με τη Wall Street Journal, ενώ η νομοθεσία της Φλόριντα θεωρεί την κακοποίηση και βίαιη θανάτωση ζώων κακούργημα τρίτου βαθμού.

Η κατανάλωση κρέατος σκύλου είναι ιδιαίτερα συνηθισμένη σε άλλες χώρες όπως η Νότια Κορέα όπου υπολογίζεται, σύμφωνα με ακτιβιστές, πως 1,2 εκατ. σκύλοι καταναλώνονται κάθε χρόνο, παρά την απαγόρευση που έχει επιβάλλει από το 1984 η Σεούλ.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.