Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Οι σύγχρονες εκδοχές του Αντίχριστου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προσωπικότητες που σπεύδουν κάποιοι να αναγνωρίσουν ως ενσάρκωση του Θηρίου!

Φαίνεται πως ζουν ανάμεσά μας και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για την επίγεια βασιλεία τους.

Ή έτσι πιστεύουν τουλάχιστον οι ακραίοι συνωμοσιολόγοι που έχουν βαλθεί να τους ξεμπροστιάσουν για να σώσουν ό,τι σώζεται!

Κωμικοτραγικές καταστάσεις στα σίγουρα, αν και δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε και η μόνη φορά που κατηγορείται κάποιος για παρασκηνιακές σχέσεις με τον Πρίγκιπα του Σκότους.

Μεγάλα ιστορικά ονόματα είναι εδώ ο ρωμαίος αυτοκράτορας Νέρων αλλά και λίγο-πολύ όλοι οι Πάπες που πέρασαν ποτέ από τον ρωμαιοκαθολικό θώκο (όπως διατεινόταν τουλάχιστον ο Μαρτίνος Λούθηρος)! Και βέβαια οι βασιλιάδες του Μεσαίωνα δεν είχαν κανένα πρόβλημα να χαρακτηρίσουν τους εχθρούς τους αντίχριστους.

Αντίχριστος είναι για κάποιους ακόμα και ο Μπαράκ Ομπάμα, ο πρώτος μαύρος πρόεδρος των ΗΠΑ, την ίδια στιγμή που αναρίθμητοι ακόμα πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες έχουν αποκτήσει τη ρετσινιά του Ψευδοπροφήτη.

Κι όμως, δεν είναι όλοι αυτοί που νομίζετε κι εδώ θα μιλήσουμε ακριβώς για τους πιο αναπάντεχους…

Χουάν Κάρλος Α’ της Ισπανίας: Ο Αντίχριστος Βασιλιάς



Ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας παραμένει ένας από τους δημοφιλέστερους υποψήφιους για τη θέση του Αντίχριστου στα κιτάπια των συνωμοσιολόγων, που βασίζουν τους εξωπραγματικούς ισχυρισμούς τους σε μια σειρά από προφητείες. Ο Δανιήλ στο 7:24-25 μας λέει: «Τα δέκα κέρατα του θηρίου αυτού συμβολίζουν τους δέκα βασιλείς, που θα εμφανισθούν. Κατόπιν από αυτούς θα εμφανισθή ένας άλλος, ο οποίος θα ξεπεράση όλους τους προηγηθέντας εις έργα κακά και ολέθρια, τους δε τρεις βασιλείς θα κτυπήση και θα εξευτελίση. Αυτός θα εκσφενδονίση λόγους αλαζονικούς και υβριστικούς εναντίον του Υψίστου Θεού. Θα καταδιώξη και θα αχρηστεύση τους αγίους του Υψίστου Θεού. Θα σχεδιάση να αλλάξη τους καιρούς και τον νόμον του Θεού, να δημιουργήση νέαν τάξιν πραγμάτων. Μέχρις ωρισμένου καιρού θα παραχωρηθή εις αυτόν μία τέτοια εξουσία».

Ο ενδέκατος βασιλιάς θα είναι λοιπόν κατά τας Γραφάς ο Αντίχριστος και η Ισπανία ήταν η ενδέκατη χώρα που προστέθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση! Επίσης, μέσω περίπλοκων αριθμολογικών μεταγραφών του ονόματός του σε εβραϊκά, ελληνικά, λατινικά και ρωσικά(!), το «Χουάν Κάρλος» αποδίδεται ως 666 κι έτσι δένει το γλυκό. Κι αν αυτά δεν είναι αρκετά, ο Δανιήλ στο 9:27 το προφήτευσε και πάλι (κατά τους συνωμοσιολόγους πάντα!): «Κατά μίαν εβδομάδα ετών ο Χριστός θα συνάψη και θα καταστήση ισχυράν και έγκυρον μίαν νέον διαθήκην. Κατά δε το μέσον της εβδομάδος αυτής, που θα προσφερθή η μεγάλη θυσία του λυτρωτού Χριστού, θα τεθή οριστικόν πλέον τέρμα εις τας παλαιάς θυσίας και σπονδάς. Εις δε τον ναόν μου και τον λαόν του Ισραήλ, θα εισέλθουν βδελυραί δυνάμεις καταστροφής και ερημώσεως. Τέρμα δε εις την καταστροφήν θα τεθή όταν συμπληρωθή ο ωρισμένος χρόνος».

Το απόσπασμα συνδέεται ευθέως με την Ειρηνευτική Διάσκεψη για τη Μέση Ανατολή που έλαβε χώρα στη Μαδρίτη το 1991 και έφερε κοντά για πολυμερείς διαπραγματεύσεις Ισραήλ, Συρία, Λίβανο και Παλαιστίνη. Ο Αντίχριστος Βασιλιάς ζει λοιπόν στην Ισπανία, αν και πλέον παραιτήθηκε από τον θρόνο του υπέρ του γιου του…

Χαβιέ Σολάνα: Η μαριονέτα της Νέας Τάξης Πραγμάτων



Άλλος ένας Ισπανός είναι υποψήφιος για τον ρόλο του Αντίχριστου και δεν είναι άλλος από τον πρώην γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ και ύπατο εκπρόσωπο της Ε.Ε. σε θέματα εξωτερικής πολιτικής Χαβιέ Σολάνα! Έπεται ότι με τόσους σπουδαίους ρόλους στη φαρέτρα του θα κινούσε τις υπόνοιες των παρατηρητών του Αντίχριστου και πράγματι αυτό συνέβη.

Σύμφωνα λοιπόν με τους σχετικούς αναλυτές, ο Σολάνα εμπίπτει στις βιβλικές περιγραφές για τον Αντίχριστο ως γλυκομίλητος και μελιστάλαχτος ειδήμων που παίζει στα δάχτυλα οικονομία, διπλωματία και στρατιωτικά θέματα. Όπως ακριβώς και ο Αντίχριστος, ο Σολάνα θα προσπαθήσει να περάσει ως ειρηνοποιός, αν και αργότερα θα αποκαλυφθεί η διχαλωτή του γλώσσα και το μίσος του για τη χριστιανοσύνη. Κι αν η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ο άμεσος απόγονος της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, που στο μυαλό των συνωμοσιολόγων είναι και παραείναι, τότε το προβεβλημένο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης με το εντυπωσιακό βιογραφικό δεν μπορεί παρά να είναι ο μοχλός της Νέας Τάξης Πραγμάτων…

Στην Αποκάλυψη εξάλλου (13:18), το λέει ξεκάθαρα: «Εδώ είναι η σοφία· όποιος έχει τον νου, ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου· επειδή, είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός του είναι 666». Το 666 είναι λοιπόν αριθμός ανθρώπου, κι έτσι ξετρυπώθηκε ο Σολάνα. Το γεγονός ότι έχει αποσυρθεί πια από τις θέσεις-κλειδιά που κατείχε μάλλον δεν λαμβάνεται υπόψη…

Μπιλ Γκέιτς: Ο Αμερικανός Αντίχριστος



Εδώ μιλάμε για μια παλιά συνωμοσιολογική προφητεία που κρατά από τον καιρό των Windows 95 ακόμα. Σύμφωνα με την αποκρυφιστική σημασία του ονόματος του Μπιλ Γκέιτς στον κώδικα ASCII, το «Μπιλ Γκέιτς Γ’», αν μετατραπεί σε ASCII, παράγει μια σειρά αριθμών που δίνουν τελικά το πολυπόθητο 666, όπως ακριβώς κάνουν και τα «Windows 95» αλλά και το «MS-DOS 6.11». Ο Αντίχριστος Μπιλ Γκέιτς είναι έτοιμος λοιπόν να καταλάβει τον κόσμο, καθώς εργάζεται μεθοδικά γι’ αυτό εδώ και δεκαετίες.

Και με το 80% των ηλεκτρονικών υπολογιστών του πλανήτη να τρέχουν τα τρισκατάρατα Windows του, το έργο του έχει διευκολυνθεί κατά πολύ, λένε οι συγκεκριμένες ιστορίες για αγρίους, αφού ακόμα και οι υπολογιστές των πυραυλικών συστημάτων της οικουμένης, του πυρηνικού οπλοστασίου αλλά και της οικονομικής ελίτ βασίζονται στο ίδιο ακριβώς λειτουργικό σύστημα. Ένα κουμπί να πατήσει ο Γκέιτς και ο παγκόσμιος έλεγχος περνά ανέξοδα στην κατοχή του…

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ο Αντίχριστος κατοικεί στη Βρετανία



Ο δούκας του Κέιμπριτζ φαντάζει απροσδόκητη επιλογή για Αντίχριστος, αν είσαι όμως συνωμοσιολόγος σοβαρός μπορείς να διακρίνεις όλα αυτά που διαφεύγουν από μας. Κι αυτό γιατί ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου θα στεφθεί βασιλιάς του κόσμου, αφού έτσι το θέλει η παγκόσμια πλεκτάνη που απεργάζονται τόσο οι Ιλουμινάτι όσο και το φανερό όργανό τους, τα Ηνωμένα Έθνη! Τρανή απόδειξη είναι εδώ η επίσημη φωτογραφία που βγήκε από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και απεικόνιζε τον νεαρό δελφίνο με ένα αρνάκι.



Αν κοιτάξει κάποιος καλά, θα δει ότι ο πρίγκιπας ανασηκώνει το πόδι του αμνού για να φανεί η σχιστή οπλή του. Και μπορεί ο αμνός να αντιπροσωπεύει τον Ιησού Χριστό, όλοι ξέρουμε όμως ότι η σχιστή οπλή είναι μια υπόμνηση στον τραγόμορφο Baphomet των μυστικιστικών σεχτών που απεργάζονται την παγκόσμια κυριαρχία (όπως άλλοτε οι Ναΐτες Ιππότες). Ο Ουίλιαμ είναι λοιπόν ο Αντίχριστος, αν και εδώ ο όρος δεν πρέπει να προσλαμβάνεται με τη μεταφυσική θρησκευτική του περιβολή αλλά με μια κοσμικότερη έννοια, ως ο σκιώδης παγκόσμιος ηγέτης της Νέας Τάξης Πραγμάτων…

Ντάνι ντε Βίτο: Ο Αντίχριστος των Δαν



Δεν το περιμένατε ε; Κι όμως, ούτε ο συμπαθέστατος Ντάνι ντε Βίτο δεν γλίτωσε από τη συνωμοσιολογική πένα. Κι αυτό γιατί ο ηθοποιός έπαιξε στο βιντεοκλίπ του «Steal My Girl» των One Direction, το οποίο δεν ήταν απλώς ένα κρυφό μήνυμα των Ιλουμινάτι για το μέλλον του πλανήτη, αλλά και για την επόμενη μέρα της Καθολικής Εκκλησίας. Στο επίμαχο κλιπάκι, ο ντε Βίτο κάνει τον σκηνοθέτη που συναντιέται με την μπάντα για να γυρίσουν το βιντεοκλίπ στην έρημο, αν και είναι ξεκάθαρο λέει ότι ο ρόλος του αντιπροσωπεύει τον Αντίχριστο, καθώς καταφτάνει με μια Κάντιλακ που έχει τρία εξάρια στην πινακίδα της!

Είναι όμως και το άλλο: το ίδιο το όνομα του Ντάνι ντε Βίτο αναφέρεται στη χαμένη φυλή του Ισραήλ, Δαν (Νταν στα αγγλικά), από την οποία θα προέλθει ο Αντίχριστος. Πολλούς εσχατολογικούς συμβολισμούς έχουν αναγνωρίσει οι μελετητές του απόκρυφου στο συγκεκριμένο βιντεοκλίπ, όπως ο χιμπαντζής, που αναφέρεται ευθέως στον Σατανά, λέγοντας ότι ο Ντε Βίτο μας κλείνει το μάτι για τα ζοφερά μελλούμενα που έρχονται ολοταχώς…


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.