Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Διαμαρτυρία εργαζομένων στο μετρό της Θεσσαλονίκης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Απασχολούνται 200 άτομα ενώ η πρόβλεψη ήταν για 2.500 εργαζόμενους.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο άγαλμα Βενιζέλου, απέναντι από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν περίπου 70 εργαζόμενοι στις αρχαιολογικές ανασκαφές στο μετρό.

«Όταν στην κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ο γγ δημοσίων έργων ήταν από τη Θεσσαλονίκη, κάναμε τις διαμαρτυρίες μας έξω από το γραφείο του κ.Σιμόπουλου», είπε ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου των εργαζομένων, Δημήτρης Παππάς, μιλώντας την ώρα της συγκέντρωσης στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ fm.

Ο κ.Παππάς έκανε γνωστό ότι οι εργαζόμενοι που απέμειναν δουλεύουν 1-2 ημέρες την εβδομάδα και τους οφείλονται αποδοχές δύο μηνών ενώ απαντώντας σε ερώτηση για τις επόμενες κινήσεις τους, είπε ότι θα περιμένουν «την 31η Οκτωβρίου που ο κ.Σπίρτζης έχει υποσχεθεί ότι θα έχει βρεθεί λύση» ενώ χαρακτήρισε «αόριστες» τις υποσχέσεις ότι μόλις ξεκινήσει ξανά το έργο, θα επαναπροσληφθούν οι εργαζόμενοι που έχουν απολυθεί.

Ο σύλλογος των εργαζομένων υπολογίζει ότι σήμερα στο έργο απασχολούνται συνολικά περίπου 200 άτομα ενώ η πρόβλεψη ήταν για περίπου 2500 θέσεις εργασίας.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.