Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στάσεις εργασίας σήμερα και στις 23 και 24ωρη απεργία στις 30 Οκτωβρίου.

Στις 12 ξεκίνησε η σημερινή στάση εργασίας των εργαζομένων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η οποία θα διαρκέσει έως τις 3 το μεσημέρι, ενώ θα γίνει και παράσταση διαμαρτυρίας στην κεντρική είσοδο του Μεγάρου.

Οι στάσεις θα γίνουν ξανά την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου από τις 12:00-15:00 και 18:00-21:00 και την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου έχει εξαγγελθεί 24ωρη απεργία.

Όπως ενημερώνουν σε ανακοίνωση τους σήμερα «διανύουν τον έκτο μήνα με πολύ σοβαρά προβλήματα στην καταβολή των δεδουλευμένων τους και πλέον το Μέγαρο κινδυνεύει να κλείσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ στο τέλος του χρόνου».

Ειδικότερα στην ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, αναφέρεται ότι «Μετά τις δύο τρίωρες στάσεις εργασίας που έγιναν την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου προκειμένου να γνωστοποιήσουμε στο ευρύ κοινό το απόλυτο αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, η Γενική Συνέλευση του ΣΕΟΜΜΑ αποφάσισε να κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις μέχρις ότου γίνουν πράξη οι υποσχέσεις που δόθηκαν απο την παρούσα αλλά και τις προηγούμενες ηγεσίες του ΥΠ.ΠΟ. Μας προβληματίζει έντονα το γεγονός ότι, τον τελευταίο καιρό, σε συζητήσεις που έχουμε κάνει με αρκετούς πολιτικούς από διάφορες πτέρυγες του κοινοβουλίου, σχεδόν όλοι θεωρούν ότι το πρόβλημα του Μεγάρου έχει… λυθεί!!!».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.