Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Απείλησαν με κατσαβίδι εργαζόμενους στο νοσοκομείο Πάτρας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Είμαστε ανυπεράσπιστοι», δηλώνουν.

Αναστάτωση επικράτησε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, όπου εργαζόμενοι δέχτηκαν επίθεση από φίλους και συγγενείς τραυματία, ακόμη και με κατσαβίδι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ασθενοφόρο ειδοποιήθηκε για άτομο που είχε τραυματιστεί στα Προσφυγικά. Όταν έφθασε στο σημείο, το πλήρωμα δέχθηκε επίθεση από άλλο άτομο, αναφέρει το patrastimes.gr. Στη συνέχεια έφυγε με ένα μαύρο αυτοκίνητο, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και τον συνέλαβε.

Αργότερα, στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», φίλοι και συγγενείς του τραυματία εισέβαλαν στα εξωτερικά ιατρεία, απειλώντας εργαζόμενους με κατσαβίδι. Μάλιστα επιτέθηκαν και σε μία νοσοκόμα η οποία, όπως της είπε ο άνδρας που την απείλησε, την γλύτωσε γιατί είναι… «ομορφούλα».

Οι ανάστατοι εργαζόμενοι σκέφτονται ακόμη και να κλείσουν το νοσοκομείο στη διάρκεια εφημερίας, φοβούμενοι για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρουν: «Ακόμη ένα κρούσμα, από αυτά τα γνωστά των αναταραχών και επιθέσεων στα ΤΕΠ του Γ.Ν. Πατρών. Αυτή τη φορά Ρομά με κατσαβίδια κλπ, επιτέθηκαν σε εργαζόμενους του Νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ και για να αντιμετωπιστεί αυτή η επικίνδυνη κατάσταση χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας, η οποία μετά και την ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ της μοναδικής θυρωρού, ευτυχώς ήταν ΑΚΑΡΙΑΙΑ.

Δυστυχώς ακόμη μια φορά, αν και ημέρα εφημερίας, το ζήτημα της ασφάλειας που πολλάκις έχουμε καταγγείλει, δεν είχε καμμία διαφορά και βελτίωση. Συνεχίζουμε δυστυχώς να είμαστε ανυπεράσπιστοι».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.