Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Σεξουαλική συνάντηση ατόμων με αναπηρία στο Τορόντο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανοιχτή σε όλους η εκδήλωση.

Την πρώτη παγκόσμια σεξουαλική συνάντηση ατόμων με αναπηρία επιβεβαίωσε πως θα φιλοξενήσει η πόλη του Τορόντο, στον Καναδά.

Οι Καναδοί ακτιβιστές για την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την αναπηρία Andrew Morrison-Gurza και Stella Palikarova λένε πως βαρέθηκαν τις συμπεριφορές που αντιμετωπίζουν όταν έρχεται στο προσκήνιο το σεξ και η σεξουαλικότητα ανθρώπων με αναπηρία.

Η 35χρονη Palikarova είναι εκείνη που είχε την ιδέα της διοργάνωσης οργισμένη με τον κόσμο που νομίζει πως η ίδια δεν έχει καν λίμπιντο επειδή κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο λόγω νωτιαίας μυϊκής ατροφίας.

«Εκείνοι που λένε όχι υποσυνείδητα μισούν το γεγονός πως οι άνθρωποι με αναπηρίες κάνουν πολύ καλό σεξ- καλύτερο μάλιστα- από πολλούς άλλους», δήλωσε στην εφημερίδα Toronto Sun, «δεν θα απολογηθώ γι’ αυτό, δεν θα έπρεπε να
σοκάρει κανέναν».

«Δεν πειράζει, κανένα βήμα δεν έγινε ποτέ χωρίς αναταραχή. Με το να κάνουμε ανοιχτό σε όλους αυτό το πάρτι, λέμε ανοιχτά πως οι άνθρωποι με αναπηρίες είναι σεξουαλικά όντα και όχι μόνο με τους πιο συμβατικούς τρόπους», συνεχίζει.

Το σεξουαλικό όργιο- με την ονομασία #DeliciouslyDisabled – θα γίνει στις 14 Αυγούστου και δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε ανθρώπους με αναπηρία αλλά είναι ανοιχτό σε όλους.

Το αντίτιμο εισόδου είναι 20 δολάρια ενώ οι φροντιστές μπορούν να μπουν δωρεάν. Ο χώρος χωρά 125 ανθρώπους, έως 20 αναπηρικά αμαξίδια, ανθρώπους με μπαστούνι ενώ θα υπάρχει και διερμηνέας για τους κωφούς.

Ο Morrison-Gurza είναι εκείνος που σκέφτηκε την ονομασία του event. «Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια γλώσσα γύρω από την αναπηρία η οποία να αναδεικνύει τα καλύτερα κομμάτια της και ταυτόχρονα να έχουν όλοι πρόσβαση», εξηγεί.

«Τι θα κάνατε αν συναντούσατε ένα πολύ σέξι άτομο με αναπηρία σε ένα κλαμπ. Πώς θα τον περιγράφατε;», λέει ο Morrison-Gurza στη Daily Dot. «Το #DeliciouslyDisabled σου δίνει έναν νέο τρόπο να απαντήσεις, που δεν περιλαμβάνει ιατρικούς ή πολιτικούς όρους».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.