Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Συνέδριο για το ιατρικό δίκαιο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το «Ιατρικό Δίκαιο στην Πράξη» διοργανώνεται στη Νάξο στις 10 και 11 Ιουλίου.

Το «Ιατρικό Δίκαιο στην Πράξη» είναι μια εντελώς πρωτότυπη εκδήλωση με μοναδικότητα και εξαιρετική ποιότητα.

Για πρώτη φορά σε ένα ιατρονομικό συνέδριο παρουσιάζονται πραγματικές υποθέσεις σε μορφή δίπολου από ανθρώπους με πολύχρονη πρακτική εμπειρία στο αντικείμενο.

Η συμμετοχή ιατροδικαστών, η παρουσίαση των νομικών ζητημάτων προβολής ιατρών και τηλεϊατρικής, καθώς και του νεογεννηθέντος δικαίου ευθύνης από χρήση φαρμάκου αποτελούν ζητήματα που για πρώτη φορά παρουσιάζονται σε συνέδριο και μάλιστα με μορφή αντιπαράθεσης κατ’ απομίμηση της δίκης.

Είναι μια συνάντηση γνωστών για την εμπειρία τους στο χώρο επιστημόνων που συναντιούνται για πρώτη φορά εκτός αιθουσών δικαστηρίων σε ένα χώρο ιδανικό για συζήτηση, προβληματισμό και δημιουργική αντιμετώπιση των θεμάτων που θα τεθούν. Το ειδυλλιακό περιβάλλον της Νάξου, ευνοεί και την δημιουργία ενός χρήσιμου δικτύου επαφών.

Το συνέδριο που τελεί υπό την Αιγίδα του υπουργείου Υγείας, θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο της πρώην Σχολής Ουρσουλινών στο Ενετικό Κάστρο της Νάξου, 10 και 11 Ιουλίου 2015. Απευθύνεται σε νομικούς και ιατρούς με σκοπό να συνδράμει στα καθημερινά νομικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι πρώτοι κατά την ανάληψη υποθέσεων ιατρικής ευθύνης, οι τελευταίοι κατά την ιατρική τους πρακτική.

Διοργανώνεται από το Δικηγορικό Σύλλογο Νάξου, το Νομικό Φροντιστήριο ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ και την ιστοσελίδα www.iatrikodikaio.com.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης seminar.iatrikodikaio.com.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.