Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Έρχονται 2.000 προσλήψεις μόνιμων στα νοσοκομεία - 3.284 εποχικοί σε έργα της ΔΕΗ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο επικείμενος διαγωνισμός του υπουργείου Υγείας αφορά 906 θέσεις νοσηλευτών και παραϊατρικού προσωπικού σε νοσοκομεία όλης της χώρας.

Συνολικά θα προσληφθούν 2.000 επαγγελματίες Υγείας αυτό το καλοκαίρι, προκειμένου να λειτουργήσουν τουλάχιστον 100 κλίνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Εκτός των νοσηλευτών θα προκηρυχθούν περίπου 1.100 θέσεις γιατρών (νοσοκομειακοί γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων αλλά και οικογενειακοί γιατροί), διοικητικών υπαλλήλων, φαρμακοποιών και νομικών, που θα καλύπτουν τις ανάγκες όχι μόνο του ΕΣΥ, αλλά και του ΕΚΑΒ, του ΠΕΔΥ και των Μονάδων Ψυχικής Υγείας.

Στο μεταξύ, βρίσκεται σε εξέλιξη η πρόσληψη 800 επικουρικών γιατρών και 600 νοσηλευτών από τις Υγειονομικές Περιφέρειες.

3.284 εποχικοί σε έργα ανασκαφών της ΔΕΗ

Στην πρόσληψη 3.284 συμβασιούχων σε έξι εφορείες αρχαιοτήτων θα προχωρήσει το υπουργείο Πολιτισμού. Οι προκηρύξεις αφορούν αρχαιολόγους, μηχανικούς, συντηρητές και ειδικευμένους εργάτες, ενώ η δαπάνη που θα προκληθεί θα καλυφθεί από τη ΔΕΗ, καθώς οι ανασκαφές θα γίνουν σε έργα της επιχείρησης σε Κοζάνη, Φλώρινα, Αλιβέρι, Λέσβο και Δωδεκάνησα.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.