Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Γονείς βρεφών μοίρασαν… ωτοασπίδες στους συνεπιβάτες τους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με την ελπίδα μιας ήρεμης πτήσης...

Όποιος έχει ταξιδέψει σε αεροπλάνο με τα παιδιά του μικρά ή μωρά ξέρει πως μπορεί και να μην είναι απλή υπόθεση. Επίσης όποιος έχει ταξιδέψει σε αεροπλάνο καθισμένος κοντά σε μικρά παιδιά ή μωρά άλλων ξέρει πως υπάρχει το ενδεχόμενο η υπομονή του να δοκιμαστεί.

Δεν φταίνε βέβαια τα παιδιά ή τα μωρά, ούτε και οι γονείς. Μια μεγάλη και κουραστική διαδρομή μπορεί να δοκιμάσει τις αντοχές των παιδιών- και των συνταξιδιωτών τους.

Όλα αυτά έλαβαν υπόψη οι Alia και Chris McCants που ταξίδευαν με τα πέντε μηνών δίδυμά τους από τη Νέα Υόρκη στο Ντιτρόιτ.



Έτσι ετοίμασαν 80 «πακέτα φροντίδας» για τους συνταξιδιώτες τους, στα οποία είχαν συμπεριλάβει ωτοασπίδες, γλυκά και ένα σημείωμα από τα δίδυμα Aria και Carter.

«Αυτή είναι η δεύτερή μας πτήση σε όλη τη ζωή μας. Ήρθαμε στο Μίσιγκαν για την κηδεία του παππού μας και ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη αν τρομάξουμε ή εάν πονέσουν τα αυτά μας κατά την επιστροφή μας στο σπίτι. Οι γονείς μας ελπίζουν να κοιμόμαστε σε όλη την πτήση. Αλλά για να είμαστε σίγουροι πως θα είστε κι εσείς χαρούμενοι, παρακαλούμε δεχτείτε αυτό το πακέτο ως ένδειξη της εκτίμησής μας για την υπομονή σας».




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.