Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

«Δε θα γεράσω με τον άνδρα μου ούτε θα δω την κόρη μου να μεγαλώνει»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αντιμέτωπη με την πιο σκληρή αλήθεια η 27χρονη - Δείτε τις φωτογραφίες.

Η 27χρονη Courtney Terry ανυπομονεί να παντρευτεί. Δεν έχει όμως τη συνηθισμένη αγωνία ορισμένων κοριτσιών που ονειρεύονται νύφες. Ανυπομονεί γιατί θέλει να προλάβει να παντρευτεί πριν πεθάνει.

Η νεαρή από το Λονδίνο ήταν 19 χρονών όταν πρωτοδιαγνώστηκε με την ίδια ασθένεια που κόστισε τελικά πριν επτά χρόνια τη ζωή του 23χρονου αδελφού της: μια πολύ σπάνια μορφή καρκίνου των νεφρών, τόσο σπάνια που δεν έχει ακόμα ονομαστεί, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η Courtney υποβλήθηκε σε αφαίρεση του νεφρού, χημειοθεραπεία και ακτινοβολίες και νόμισε πως η ζωή της έδινε μια δεύτερη ευκαιρία. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της όμως, το 2009, ο καρκίνος επέστρεψε.

Ο σύντροφός της από τότε που ήταν παιδιά, Billy Webb, και η 27χρονη προγραμμάτιζαν να παντρευτούν σε επτά μήνες. Αλλά οι γιατροί τη συμβούλεψαν να επιταχύνει τις διαδικασίες…



Τώρα η ίδια και η οικογένειά της στηρίζονται στην καλοσύνη των αγνώστων συγκεντρώνοντας χρήματα για τον γάμο των ονείρων της που θα είναι, όπως όλα δείχνουν, και η τελευταία της επιθυμία.

Η οικογένεια επιχειρεί να συγκεντρώσει περίπου 28.000 ευρώ για να διοργανώσει έναν γάμο που τουλάχιστον θα αφήσει αναμνήσεις ευτυχίας στον Billy και την 5χρονη κόρη τους, Dolcie.

Μετά τη χειρουργική επέμβαση, τις ακτινοβολίες και τη χημειοθεραπεία, δεν έχουν μείνει άλλες επιλογές θεραπείας για την 27χρονη.

«Είναι πολύ αργά πια για μένα, δεν υπάρχει άλλη επέμβαση ή χημειοθεραπεία. Ξέρω πως θα πεθάνω, δεν θα γεράσω με τον άνδρα που αγαπώ ούτε θα δω την κόρη μου να μεγαλώνει. Το τελευταίο πράγμα που μπορώ να κάνω πριν να είναι πολύ αργά είναι να γίνω Κυρία Webb», λέει η Courtney. «Περίμενα και περίμενα ώστε να παντρευτώ αφού γίνω καλά, πάντα υπήρχε άλλη μια επέμβαση που έπρεπε να γίνει ή άλλο ένα δοκιμαστικό φάρμακο που έπρεπε να περιμένω. Τώρα θέλω απλώς να παντρευτώ πριν να είναι πολύ αργά», προσθέτει. «Βλέπω το μέλλον μου και ξέρω πού τελειώνει. Θα πεθάνω χωρίς να μάθω ποτέ ακριβώς τι είχα, χωρίς να έχει ονομαστεί κάπως. Αλλά αυτός ο γάμος είναι η ευκαιρία μου να δημιουργήσω αναμνήσεις για την οικογένειά μου που θα διαρκέσουν μια ζωή, ακόμα κι αφού εγώ θα έχω φύγει. Προσεύχομαι να συγκεντρώσουμε εγκαίρως τα χρήματα…»



Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί σχεδόν 19.000 λίρες- περίπου 26.500 ευρώ.

«Η Courtney είναι απίστευτα δυνατή, τα βγάζει πέρα με τις θεραπείες και τις παρενέργειές τους και συχνά ακούει κακές ειδήσεις ενώ είναι μητέρα και μεγαλώνει ένα μικρό κοριτσάκι. Είχαν προγραμματίσει το γάμο το Νοέμβριο αλλά αυτή την εβδομάδα οι γιατροί της είπαν πως μπορεί τότε να μην είναι σε καλή κατάσταση, αφού η ασθένειά της βρίσκεται σε τελικό στάδιο. Οι συνέπειες ήταν τεράστιες στην οικογένειά μας, δεν περιμέναμε πως ο θάνατος είναι τόσο κοντά. Ονειρευόμασταν έναν παραμυθένιο γάμο για να δημιουργήσουμε χαρούμενες αναμνήσεις στην Dolcie και τον Billy», ανέφερε σε δήλωσή της η οικογένεια της 27χρονης.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.