Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

«Υπάρχουν περισσότερα από 80 είδη εξωγήινων στη Γη!»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αποκαλύψεις από πρώην υπουργό Άμυνας του Καναδά - «Ζουν ανάμεσά μας».

Να αποκαλύψουν οι κυβερνήσεις όσα γνωρίζουν για τους εξωγήινους προέτρεψε για μια ακόμα φορά ο πρώην υπουργός Άμυνας του Καναδά Πολ Χέλιερ. «Θέλουμε την αλήθεια γιατί επηρεάζει τις ζωές μας», τόνισε χαρακτηριστικά σε ομιλία του στο πανεπιστήμιο του Κάλγκαρι στον Καναδά, ο άνθρωπος που είχε διατελέσει υπουργός Άμυνας τη δεκαετία του ’60.

Ο Χέλιερ μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τους εξωγήινους το 2005 και έγινε ο πρώτος πολιτικός που έκανε αναφορά στην ύπαρξη εξωγήινης ζωής στη Γη και σήμερα, στα 91 του χρόνια, κατηγορεί τους μεγάλους ηγέτες του κόσμου ότι αποκρύπτουν την παρουσία εξωγήινων στον πλανήτη μας.

Ο 91χρονος πρώην υπουργός υποστηρίζει ότι οι εξωγήινοι επισκέπτονται τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια, τονίζοντας μάλιστα ότι «δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι από τις ζωές μας». «Σπαταλάμε πολύ χρόνο για να διαφωνούμε ο ένας με τον άλλο, ξοδεύουμε πολλά χρήματα σε αμυντικές δαπάνες και όχι στους φτωχούς, τους άστεγους και τους αρρώστους», συμπλήρωσε.

Πριν από έναν χρόνο, ο Χέλιερ είχε ξαναμιλήσει για την ύπαρξη εξωγήινων στο κανάλι Russia Today. Εκεί, είχε αποκαλύψει ότι υπάρχουν 80 διαφορετικά είδη εξωγήινων, όπως οι Nordic Blondes και οι Short Greys με τα πολύ λεπτά άκρα και τα μεγάλα κεφάλια. Οι Tall Whites, όπως είπε ο ίδιος, συνεργάζονται με την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ στη Νεβάδα.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.