Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Τοξοβολία: Όριο για το Παγκόσμιο η Ποιμενίδου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Τοξοβολίας της Γερμανίας έπιασε η Δωροθέα Ποιμενίδου.

Τοξοβολία: Όριο για το Παγκόσμιο η Ποιμενίδου | onsports.gr

Το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα τοξοβολίας που θα γίνει στην Γερμανία από 23 έως 30 Αυγούστου 2015 έπιασε η Δωροθέα Ποιμενίδου (Standing γυναικών) κατά τη διάρκεια του αγώνα Α` κατηγορίας που διεξήχθη στη Θήβα. Η αθλήτρια της Δόξας ολοκλήρωσε τον αγώνα στο Ολυμπιακό Τόξο (Recurve) γυναικών Α-70μ. με επίδοση 520 βαθμούς, όσο ακριβώς ήταν και το όριο (MQS) .

Αντίθετα, ο Βασίλης Ναθαναήλ, επίσης αθλητής της Δόξας, δεν μπόρεσε να επαναλάβει τις υψηλές επιδόσεις της περασμένης χρονιάς, γεγονός που τον υποχρεώνει να διεκδικήσει την πρόκριση σε νέο αγώνα, στις αρχές του επόμενου μήνα.

«Η Ποιμενίδου έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Παρά τις άθλιες συνθήκες που επικρατούσαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με αέρα και κρύο, μπόρεσε να πετύχει τον στόχο της που ήταν η πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γερμανίας. Τώρα έχει αρκετό χρόνο στη διάθεσή της για να βελτιώσει τον εξοπλισμό και το πρόγραμμά της, ώστε στην Γερμανία να διεκδικήσει τη διάκριση», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Αλέξανδρος Νασούλας αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της Θήβας.

(*) Ο Μάκης Καλαράς δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρώτο σκέλος του γιγαντιαίου σλάλομ στο αλπικό sit ski, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που φιλοξενήθηκε στο Πανοράμα του Καναδά. Ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης «έχασε μια πόρτα», λίγο πριν το τέλος της διαδρομής (σ.σ. μέχρι εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην πρώτη 18άδα), με αποτέλεσμα να μείνει εκτός από το δεύτερο σκέλος, όπως άλλωστε έξι ακόμη αθλητές που συμμετείχαν στο αγώνισμα, μεταξύ αυτών και ο Ιάπωνας «χάλκινος» Παραολυμπιονίκης του Βανκούβερ, Τακέσι Σουζούκι.

(*) Με τη συμμμετοχή πέντε ομάδων στους άνδρες και τεσσάρων στις γυναίκες, πραγματοποιείται από μεθαύριο (Παρασκευή) έως και την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη (ΚΑΠ-ΠΑ 2000), η α` φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος γκόλμπολ. Σύμφωνα με το αγωνιστικό καλαντάρι της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, η δεύτερη φάση της διοργάνωσης θα φιλοξενηθεί στον Βόλο από 19 έως 21 Ιουνίου και η τρίτη στην Αθήνα από 6 έως 8 Νοεμβρίου.


Πηγή: http://www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.