Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Από τις υπάρχουσες πιστώσεις οι δαπάνες της μετονομασίας του Παιδείας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η σύσταση του υπουργείου βαρύνει τους εγκεκριμένους προϋπολογισμούς.

Από τις υπάρχουσες εγκεκριμένες πιστώσεις θα καλυφθούν οι όποιες δαπάνες θα προκληθούν από τη μετονομασία του υπουργείου Παιδείας, όπως είναι αυτές που απαιτούνται για την προμήθεια νέων σφραγίδων.

Άλλωστε και στο ΠΔ της σύστασης του υπουργείου Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων αναφέρονταν ότι οι δαπάνες του υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων βαρύνουν έως 31/12/2015 τους προϋπολογισμούς που έχουν εγκριθεί για τα πρώην υπουργεία Πολιτισμού και Αθλητισμού και Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι πιστώσεις των οποίων μεταφέρονται στο υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κατά το μέρος που αφορούν τις υπαγόμενες σε αυτό υπηρεσίες και εποπτευόμενους φορείς.

Οι πρώτες αποφάσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας για την προμήθεια σφραγίδων βαρύνουν τις ήδη υπάρχουσες πιστώσεις του προϋπολογισμού εξόδων των υπηρεσιών του υπουργείου.

Σε πρόσφατη απόφαση αναφέρεται ότι εγκρίνεται η δέσμευση πίστωσης ύψους 5.000,00 € (Πέντε χιλιάδων Ευρώ) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Φ. 19-110 Κ.Α.Ε. 1699, οικονομικού έτους 2015, του Υ.ΠΑΙ.Θ., για την πληρωμή δαπάνης για την προμήθεια σφραγίδων λόγω αλλαγής της ονομασίας του Υπουργείου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.