Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Στέλνει μητρικό γάλα στο μωρό που έδωσε για υιοθεσία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μπορεί η 19χρονη Kaleena Pysher να έδωσε το μωρό της για υιοθεσία, η ανιδιοτελή της αγάπη όμως δεν τελείωσε εκεί.

Στέλνει μητρικό γάλα στο μωρό που έδωσε για υιοθεσία

Για σχεδόν τρεις μήνες η νεαρή μητέρα αντλούσε γάλα από τους μαστούς της και το έστελνε με τους θετούς γονείς στο μωρό της.

«Με έκανε να αισθάνομαι τόσο κοντά μαζί της γιατί σκέφτηκα ότι το μωρό μου εξακολουθεί να με χρειάζεται για κάτι – εξακολουθεί να με χρειάζεται για το φαγητό», δηλώνει η Pysher, η οποία ζει στο Anchorage, στην Αλάσκα.

Η Pysher έμαθε ότι ήταν έγκυος την περασμένη άνοιξη κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους της στο Λύκειο. Αποφάσισε να δώσει το μωρό για υιοθεσία στην αρχή της εγκυμοσύνης της, αφού έμαθε ότι ένας οικογενειακός φίλος είχε την πρόθεση να υιοθετήσει ένα παιδάκι.

«Όταν ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος, ήξερα ότι δεν έχω την ωριμότητα να μεγαλώσω ένα παιδί και δεν ήθελα να φερθώ εγωιστικά. Έτσι, αποφάσισα να δώσω το μωρό μου για υιοθεσία", δηλώνει η Pysher.
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, μιλούσε καθημερινά με το ζευγάρι που υιοθέτησε τελικά το μωρό, έστελνε φωτογραφίες από τους υπέρηχους και τους κράταγε ενήμερους για την κατάσταση υγείας του μωρού.

«Ήθελα να τους πω: Ω, έχει λόξυγκα σήμερα ή είναι πολύ ζωηρή..τέτοια πράγματα» δηλώνει η Pysher.

Η 19χρονη ήταν επτά μηνών έγκυος όταν ενημέρωσε την θετή οικογένεια ότι θα ήθελε να θηλάσει το μωρό, που ονομάζεται Raylie, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο μαιευτήριο και στη συνέχεια συνέχιζε να αντλεί το μητρικό γάλα και το έστελνε στην Raylie.

Η Pysher λέει ότι έμαθε για τα οφέλη του θηλασμού από μια νοσοκόμα και αποφάσισε ότι έπρεπε να προσπαθήσει για να προσφέρει στο μωρό ένα καλό ξεκίνημα. «Είναι ένα δώρο που θα ωφελήσει το παιδί για μια ζωή», αναφέρει συγκινημένη.

Τονίζει επίσης ότι είχε μεγάλη επιτυχία με την άντληση, μερικές φορές μάλιστα κατάφερνε να βγάλει σχεδόν 200γρ από κάθε μαστό κάθε δύο ώρες. Έτσι συσκεύαζε το γάλα σε σακούλες για κατάψυξη και το αποθήκευε στον καταψύκτη της μέχρι να το στείλει στην θετή οικογένεια που κάλυπτε τα έξοδα αποστολής.

Στην πραγματικότητα, η Pysher είχε τόσο μεγάλη επιτυχία με την άντληση του γάλακτος που η θετή οικογένεια της είπε ότι ήταν άφθονο και δεν χρειαζόταν άλλο. Έτσι η κοπέλα αποφάσισε να δωρίσει το επιπλέον γάλα που είχε στον καταψύκτη της σε μια τράπεζα γάλακτος στο Κολοράντο, η οποία αφού πρώτα πέρασε το γάλα από έλεγχο το έστειλε σε νεογέννητα μωρά που νοσηλεύονταν σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Σήμερα μπορεί η Pysher να μην θηλάζει πλέον το μωρό όμως η επικοινωνία της με την οικογένεια δεν έχει σταματήσει.

Έχει γραφτεί σε μια σχολή και σπουδάζει για να γίνει βοηθός οδοντιάτρου και λέει ότι οι γονείς του μωρού της έχουν καταστήσει σαφές ότι θα παραμείνει στη ζωή του μωρού της. Η οικογένεια της στέλνει φωτογραφίες και βίντεο της μικρής και κάνουν συνομιλίες στο skype για να μπορεί και η ίδια να βλέπει την Raylie.

«Μου έχουν πει ότι έχουν γίνει μια οικογένεια πια. Λένε όμως ότι πάντα θα είμαι η μητέρα της και ότι είναι ευγνώμονες για το δώρο της ζωής που τους χάρισα», καταλήγει η Pysher.


Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.