Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Έσωσαν κουτάβι από τα δόντια ενός πιτ-μπουλ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Παρέμβαση από εθελόντρια φιλοζωικού σωματείου της Εύβοιας.

Ένα θηλυκό κουταβάκι -μόλις 3 μηνών- δέχθηκε επίθεση από πιτ-μπουλ κατόπιν εντολής του αφεντικού του, αλλά κατάφερε να το σώσει το φιλοζωικό σωματείο Βόρειας Εύβοιας «’Ήρα».

Εθελόντρια του σωματείου αψηφώντας τον κίνδυνο κατάφερε να γλιτώσει από τα δόντια του πιτ-μπουλ το κουτάβι και ειδοποίησε άμεσα την «ΗΡΑ», όπως αναφέρει το evianews.

Σύμφωνα με καταγγελία του φιλοζωικού σωματείου, όλα ξεκίνησαν όταν ένας νεαρός που οδηγούσε μηχανάκι έβγαλε βόλτα με αλυσίδα το σκύλο του ράτσας πιτ-μπουλ. Ο νεαρός είδε το κουτάβι, το οποίο ζει πίσω από το εκκλησάκι του Αγ. Σπυρίδωνα στα ΚΤΕΛ Ιστιαίας και προστατεύεται από εθελόντριες της «ΗΡΑΣ», και έδωσε την προσταγή στο σκύλο του να του επιτεθεί. Συγκεκριμένα οι εθελόντριες τον άκουσαν να φωνάζει «Πάρ’ το». Και αμέσως μετά το ανήμπορο σκυλάκι βρέθηκε στο στόμα του πιτ-μπουλ.

«Καταφέραμε και μεταφέραμε τη σκυλίτσα στο ιατρείου του κτηνίατρου Δ. Παπατριανταφύλλου όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Τα έξοδα περίθαλψης ανέλαβε να τα πληρώσει η αδερφή του νεαρού υπεύθυνου», αναφέρει εθελόντρια του φιλοζωικού σωματείου στο evianews.



Πηγή φωτογραφίας: φιλοζωικό σωματείο Βόρειας Εύβοιας «Ήρα».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.