Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Γάτα έπεσε στη φωτιά για να σώσει τα μωρά της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν ήταν γάτα σαλονιού ούτε είχε μάθει να ζει σε σπίτι. Η Scarlett ήταν μια αδέσποτη γάτα που ζούσε σε μια αποθήκη στη Νέα Υόρκη και καθημερινά έδινε μάχη για την επιβίωση στους δρόμους της πόλης.

Μόλις είχε γεννήσει πέντε γατάκια και έπρεπε να τα ταΐσει. Για κακή της τύχη μια φοβερή πυρκαγιά ξέσπασε στην αποθήκη και έβαλε σε κίνδυνο τα μικρά της, τα οποία ήταν μόλις 4 εβδομάδων και παγιδεύτηκαν στις φλόγες χωρίς να μπορούν από μόνα τους να κάνουν τίποτα για να γλιτώσουν.





Η Scarlett δεν το σκέφτηκε στιγμή. Μπήκε και βγήκε στο κτίριο πέντε φορές σώζοντας από βέβαιο θάνατο τα μωρά της, μεταφέροντάς τα στο απέναντι πεζοδρόμιο για προστασία.

Η ίδια έπαθε εγκαύματα 3ου βαθμού και σχεδόν τυφλώθηκε εξαιτίας του καπνού, ενώ τα αυτιά και τα πόδια είχαν καεί. Η ίδια και τα πέντε μωρά μεταφέρθηκαν σε κτηνιατρικό κέντρο σε άθλια κατάσταση και εν τέλει μόνο τα τέσσερα σώθηκαν. Τα μάτια της ανέκτησαν σταδιακά την όρασή τους και η ίδια ανάρρωσε σιγά-σιγά.




Τα μωρά υιοθετήθηκαν και η ίδια έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής της με μια γυναίκα που την πήρε μαζί της να την περιθάλψει. Επιπλέον η Scarlett έλαβε βραβείο για τον ηρωισμό της από τη Βασιλική Εταιρεία.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.