Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Πέθαναν για ένα… κινητό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δύο άνθρωποι πέθαναν από ασφυξία, μία γυναίκα είναι σε κώμα και αρκετοί άλλοι κινδύνευσαν εξαιτίας ενός κινητού. Τραγικό θάνατο βρήκε ο σύζυγος μιας γυναίκας, στην πόλη Xinxiang στην επαρχία Henan της Κίνας, όταν το κινητό της έπεσε σε μια καταβόθρα όπου καταλήγουν τα λύματα της περιοχής. Ο άντρας προσπάθησε να πιάσει το κινητό αλλά η δυσοσμία και τα εκλυόμενα αέρια τον έκαναν να χάσει τις αισθήσεις του και να πέσει μέσα στην καταβόθρα.



Σύμφωνα με την εφημερίδα South China Morning Post, όταν κατάλαβε η μητέρα του ότι ο γιος της κινδύνευε, έπεσε κι εκείνη μέσα σε μια απελπισμένη προσπάθεια να τον σώσει. Η νύφη της κάλεσε σε βοήθεια τους περίοικους αλλά δεν κατάφεραν να σώσουν κανέναν από τους δυο αφού όποιος πλησίαζε στην τρύπα κινδύνευε να χάσει τις αισθήσεις τους. Κάποιοι που τόλμησαν να μπουν στην καταβόθρα χρειάστηκαν πρώτες βοήθειες για να επανέλθουν ενώ άλλοι τραυματίστηκαν.

«Η δυσοσμία ήταν πολύ έντονη. Έχασα τις αισθήσεις μου πριν μπορέσω να δω οτιδήποτε» είπε ένας γείτονας που προσπάθησε να βοηθήσει.

Όταν κατάφεραν να βγάλουν μητέρα και γιο από τα απόβλητα, είχαν ακόμα καρδιακό παλμό αλλά τελικά δεν κατάφεραν να επιβιώσουν. Ενώ η γυναίκα που έχασε το κινητό της και είναι μητέρα ενός παιδιού ενός ετών, βρίσκεται σε κώμα.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.