Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Διήμερο δράσεων για το σακχαρώδη διαβήτη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια πρωτοβουλία του Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του δήμου Δράμας.

Διήμερο πρόγραμμα δράσεων στο πλαίσιο της πανελλαδικής εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το σακχαρώδη διαβήτη υλοποιεί στις 17 και 18 Ιουνίου το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του δήμου Δράμας σε συνεργασία με την εταιρεία «Με οδηγό τον Διαβήτη».

Η εκστρατεία θα διεξαχθεί σε «κινούμενο», ειδικά διαμορφωμένο χώρο και θα περιλαμβάνει ενέργειες πρόληψης (δωρεάν εξετάσεις), εκπαίδευσης (εκπαιδευτικά videos σε προβολές, ομιλίες,) και ενημέρωσης (ειδικά διατροφολογικά εργαστήρια, εκδηλώσεις), από επιστημονικά εξειδικευμένο προσωπικό.

Ειδικότερα, την Τρίτη 17 Ιουνίου 2014 και ώρες 10:00-13:00 και 18:00-19:00 στην κεντρική πλατεία της Δράμας θα γίνονται δωρεάν μετρήσεις σακχάρου και θα παρέχονται διατροφικές συμβουλές από εξειδικευμένο προσωπικό. Επίσης 19:00-20:00 της ίδιας ημέρας, θα ακολουθήσει ομιλία για το σακχαρώδη διαβήτη, στο ισόγειο του Δημαρχείου από διαβητολόγο και διαιτολόγο.

Την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 και ώρες 10:00-14:00 θα γίνονται δωρεάν εξειδικευμένες εξετάσεις (βυθοσκόπηση, γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη, λιπιδαιμικός Έλεγχος) από εξειδικευμένο προσωπικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.