Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

«Εκτός κινδύνου» ο Σουμάχερ;

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δημοσιεύματα θέλουν τον επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή της F1 να έχει βγει από την εντατική και να έχει μεταφερθεί σε μονάδα αποθεραπείας.

Όσο εξακολουθεί να μην υπάρχει επίσημη ενημέρωση από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ και της εκπροσώπου του «Σούμι», οι φήμες σχετικά με την κατάστασή του δίνουν και παίρνουν.



Μεταξύ αυτών είναι και τα δημοσιεύματα κυρίως από τη Γερμανία που θέλουν τον Mίκαελ Σουμάχερ να βγαίνει από την εντατική μονάδα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο και να μεταφέρεται σε μονάδα αποθεραπείας και αποκατάστασης. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από μερικές ημέρες, είχε κυκλοφορήσει άλλη μία φήμη, που ήθελε τον 45χρονο να έχει μεταφερθεί από το νοσοκομείο της γαλλικής πόλης, σε μία εξειδικευμένη κλινική αποκατάστασης στο Άλενσμπαχ της Γερμανίας.

Την παραπάνω είδηση την μετέδωσε πρώτο το περιοδικό Bunte και στην συνέχεια την σκυτάλη πήραν τόσο η εφημερίδα Abendzeitung του Μονάχου, όσο και η Daily Mai ,επικαλούμενες ανώνυμες ιατρικές πηγές. Το περιοδικό σημειώνει πως ο 45χρονος βρίσκεται πλέον «εκτός κινδύνου» αλλά οι πιθανότητες για να αναρρώσει πλήρως είναι ελάχιστες. Σημειώνεται πως το εν λόγω δημοσίευμα δεν έχει επιβεβαιωθεί από την εκπρόσωπο του Σουμάχερ, Σαμπίνε Κεμ.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.