Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Σε καλό δρόμο τα έσοδα από το «ΟΠΑΠ All STAR DAY»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Όπως είχε ανακοινωθεί, όλα τα έσοδα των εισιτηρίων από το “ΟΠΑΠ All STAR DAY Παίζω με κανόνες, Οδηγώ με κανόνες” που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, έχουν δοθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, η Σχολή Τυφλών και συνάνθρωπός μας με λευχαιμία ήταν τα ιδρύματα και τα πρόσωπα που δέχτηκαν τη βοήθεια ουσιαστικά από τους ίδιους τους φιλάθλους που παρευρέθηκαν στο “ΟΠΑΠ All STAR DAY Παίζω με κανόνες, Οδηγώ με κανόνες”.

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα είναι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός που συστάθηκε με σκοπό την οργάνωση μιας τράπεζας δοτών μυελού των οστών για να προσφέρει ελπίδα ζωής σε συνανθρώπους μας που πάσχουν από λευχαιμία και άλλες αιματολογικές κακοήθειες ή παθήσεις.

Η Σχολή Τυφλών αποτελεί ένα πολυδύναμο κέντρο με ένα ευρύ φάσμα παροχής υπηρεσιών. Ιδιαίτερα σημαντικά είναι τα προγράμματα στήριξης παιδιών με οπτική αναπηρία που φοιτούν σε συνηθισμένα εκπαιδευτήρια καθώς και εκπαίδευσης ενηλίκων.

Με την ευκαιρία, η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η εταιρεία ΟΠΑΠ Κύπρου, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσοι παρευρέθηκαν στο “ΟΠΑΠ All STAR DAY Παίζω με κανόνες, Οδηγώ με κανόνες” και με τον τρόπο αυτό βοήθησαν, με ουσιαστικό τρόπο, κοινωφελή Ιδρύματα και συνανθρώπους μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.