Κυριακή 11 Μαΐου 2014

«Δρόμος Αλληλεγγύης» για το νερό στη Θεσσαλονίκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με τη συμμετοχή 90 δρομέων.

Δρόμο Αλληλεγγύης 10 χιλιομέτρων διοργάνωσαν σήμερα, στην παραλία της Θεσσαλονίκης, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας (ΣΔΥΘ) και το Συντονιστικό Πολιτών και Φορέων «SOSτε το Νερό».

Οι περίπου 90 δρομείς ξεκίνησαν από το Μέγαρο Μουσικής πέρασαν από το Λευκό Πύργο έφθασαν στο Λιμάνι και τερμάτισαν ξανά στο Μέγαρο Μουσικής.

«Διοργανώσαμε το Δρόμο Αλληλεγγύης, επειδή θέλαμε να στείλουμε το μήνυμα ότι πρέπει να συμμετάσχουμε όλοι ενεργά στο δημοψήφισμα της επόμενης Κυριακής, 18 Μαΐου κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ, κατά της πώλησης του νερού» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Πολυζώης Πολυζωίδης γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων της ΕΥΑΘ και μέλος της γραμματείας του Συντονιστικού “SOSτε το Νερό”.

Ο κ. Πολυζωϊδης τόνισε ότι «στο Δρόμο Αλληλεγγύης πήραν μέρος πολλοί εθελοντές, οι οποίοι αξίζουν συγχαρητήρια για το χρόνο που έχουν αφιερώσει για τις δράσεις του Συντονιστικού και για τη διοργάνωση του δημοψηφίσματος».

Στο σημείο εκκίνησης του δρόμου μέλη του Συντονιστικού Πολιτών και Φορέων «SOSτε το Νερό» μοίραζαν φυλλάδια με πληροφορίες για την πρωτοβουλία και συγκέντρωναν δηλώσεις εθελοντών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να προσφέρουν τη βοήθειά τους την ημέρα του δημοψηφίσματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.