Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Με 4 νέα σχέδια στηρίζει ο ΚΟΤ την αναβάθμιση επιχειρήσεων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Λευκωσία: Ο Γενικός Διευθυντής του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ) Μάριος Χαννίδης υπογράμμισε την αναγκαιότητα και την ιδιαίτερη σημασία της αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των προσφερόμενων υπηρεσιών στην τουριστική βιομηχανία και κάλεσε τις τουριστικές επιχειρήσεις να ανταποκριθούν στα σχέδια επιχορήγησης του ΚΟΤ. 

Με στόχο την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και του επιπέδου εξυπηρέτησης στα κέντρα αναψυχής και τα ξενοδοχειακά καταλύματα, ο κ. Χαννίδης υπενθύμισε ότι ο ΚΟΤ προκηρύσσει τέσσερα σχέδια επιχορηγήσεων. 

Οι εν λόγω δράσεις εντάσσονται στο πρόγραμμα υλοποίησης της Στρατηγικής Τουρισμού 2011-2015. Για τα κέντρα αναψυχής, τρία σχέδια καλύπτουν μέρος του κόστους της δαπάνης για τη βελτίωση, αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των εξωτερικών χώρων και των κοινόχρηστων χώρων υγιεινής καθώς και της δυνατότητας καλύτερης εξυπηρέτησης ατόμων με αναπηρίες (ΑμεΑ). 

Μέσω του τέταρτου σχεδίου, επιχορηγούνται ξενοδοχειακές επιχειρήσεις για τη δημιουργία, αναβάθμιση και συμπλήρωση ειδικευμένου εξοπλισμού και υποδομής για τη φιλοξενία ΑμεΑ. Αιτήσεις και για τα τέσσερα σχέδια θα γίνονται αποδεκτές από επιχειρηματίες αδειούχων από τον ΚΟΤ επιχειρήσεων από την Παρασκευή, 25.04.2014. Τελευταία προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τα δύο σχέδια βελτίωσης της προσβασιμότητας για τα ΑμεΑ, ορίστηκε η 31.07.2014 και για τα άλλα δύο σχέδια η 27.06.2014, ώρα 12:30. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν αιτήσεις και πρόσθετη πληροφόρηση αναφορικά με τους όρους και προϋποθέσεις του Σχεδίου από τα Κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού στο τηλέφωνο 22691281 , τα επαρχιακά γραφεία επιθεωρητών ΚΟΤ και από τον εταιρικό ιστότοπο του Οργανισμού στη διεύθυνση: www.visitcyprus.biz


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.