Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Η 26χρονη που συγκίνησε τους Κεφαλονίτες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με ένα σακίδιο στον ώμο έφτασε μια 26χρονη κοπέλα μόνη της στην Κεφαλονιά, προκειμένου να προσφέρει εθελοντικά βοήθεια. Η Άρια, μια νεαρή Κρητικιά με ανησυχίες και έμφυτη την ανάγκη της προσφοράς στον συνάνθρωπο, επιλέχθηκε από τους καθηγητές του μεταπτυχιακού της «Διεθνής Ιατρική Διαχείριση Κρίσεων Υγείας», κ. Ρόζενμπεργκ και κ. Τερζίδη, να μεταβεί στην πληγείσα Κεφαλονιά.



Χωρίς δεύτερη σκέψη, αγνοώντας τις προβλέψεις για ισχυρές μετασεισμικές δονήσεις, η Άρια μεταβαίνει στο πολύπαθο νησί προκειμένου αφενός να προσφέρει βοήθεια στους σεισμόπληκτους και αφετέρου να προχωρήσει στην εκτίμηση της κατάστασης για τις ακαδημαϊκές ανάγκες του μεταπτυχιακού της.

Μάλιστα, η συμμετοχή της στην ανθρωπιστική οργάνωση «Γιατροί του Κόσμου» την ανέδειξε ως την ιδανική υποψήφια. «Δε φοβήθηκα ούτε στιγμή το ενδεχόμενο των μετασεισμών. Δεν με νοιάζει πόσο επικίνδυνο είναι κάτι για τον εαυτό μου την ώρα που υπάρχει ζήτημα για τη ζωή του συνανθρώπου μου. Χαίρομαι που με διάλεξαν», εξηγεί με πάθος η Άρια και συνεχίζει: «Έχει τύχει να κάνει και 4 μετασεισμούς σε 2 λεπτά. Μου αρέσει όμως που είμαστε εδώ για να προσφέρουμε βοήθεια».


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.