Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ξεχάστε τα λουλούδια και τα σοκολατάκια.
Αγοράσατε ένα μπουκέτο με τα αγαπημένα της λουλούδια, τα σοκολατάκια που της είχαν αρέσει τότε που είχατε συναντηθεί για πρώτη φορά, επιστρατεύσατε μέχρι και τη μαμά σας για να σας μάθει να μαγειρεύετε το αγαπημένο της φαγητό και είστε έτοιμοι να της προσφέρετε ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών.

Λάθος!

Ξεχάστε τα όλα. Διαγράψτε την εικόνα από το μυαλό σας και… βάλτε γάντια!

Τι; Δεν καταλάβατε ακόμη;

Σύμφωνα με μια έρευνα, που επικαλείται η Daily Mail, αυτό που ζητάνε οι σύγχρονες γυναίκες από τους άντρες τους δεν είναι λουλούδια και σοκολάτες αλλά… βοήθεια με τις δουλειές του σπιτιού!

Στην έρευνα συμμετείχαν περισσότερες από 2.000 γυναίκες, με το 49% αυτών να δηλώνει μεν ότι χειρονομίες όπως η προσφορά λουλουδιών ή ένα ρομαντικό δείπνο είναι ιδιαίτερα ρομαντικές, όμως το 45% θα προτιμούσε ο σύντροφός τους να τις βοηθά με τις οικιακές εργασίες… για να τους αποδείξει την αγάπη του!

Μάλιστα, το ένα τρίτο αυτών έχουν ζητήσει από το σύντροφό τους να σταματήσει να τους αγοράζει ρομαντικά δωράκια και να αφιερώσει λίγο περισσότερο χρόνο στη φροντίδα του σπιτιού.

Όταν ρωτήθηκαν ποιες χειρονομίες του συντρόφου τους θα θεωρούσαν ως τις πέντε πιο ρομαντικές, η «βοήθεια με τις δουλειές του σπιτιού χωρίς να το ρωτάει» βρέθηκαν πιο ψηλά στη λίστα σε σχέση με τα λουλούδια, τις σοκολάτες, ή ένα αφρόλουτρο υπό το φως των κεριών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.