Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Τα πρώτα στήθη του κόσμου που... ακτινοβολούν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το θεόρατο μπούστο της Lacey Wildd μόλις έγινε και φωσφορίζον!

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι όσο μεγαλύτερα τόσο καλύτερα, και η Lacey Wildd είναι στα σίγουρα οπαδός αυτής της θεωρίας.

Η τύπισσα όχι μόνο έχει υποστεί αρκετές προσθετικές στο στήθος για να το φτάσει στο τρομακτικό νούμερο του QQQ, αλλά πλέον μπορεί να περηφανεύεται ότι το δικό της λάμπει κιόλας στο σκοτάδι.

Η ιστορία της Lacey μόνο συνηθισμένη δεν είναι: τα τελευταία 20 χρόνια της ζωής της τα περνά παρέα με τον πλαστικό χειρουργό της, στην προσπάθειά της να αποκτήσει μπούστο σε μέγεθος μαμούθ.

Και βέβαια κάποια στιγμή -αρκετά πρόσφατα μάλιστα- τα κατάφερε κιόλας, αποκτώντας το εξωπραγματικά τεράστιο στήθος που πάντα ονειρευόταν. Ο κόσμος τη χρηματοδότησε πέρυσι με 23.000 δολάρια για την τελική φάση του πλάνου της ζωής της: το μέγεθος QQQ!



Αφού απασχόλησε λοιπόν τον σκανδαλοθηρικό Τύπο με τα καμώματά της αποζητούσε το κάτι παραπάνω που θα έκανε τη μεγάλη διαφορά: το «κερασάκι στην τούρτα» δεν είναι άλλο από τα επιθέματα που φωσφορίζουν στο σκοτάδι.

Η 45χρονη πέρασε τώρα μπροστά με διαφορά στήθους κατακτώντας τη θέση που πάντα ήθελε. Τα 250.000 δολάρια που έχει δαπανήσει εξάλλου ως σήμερα σε προσθετικές φαντάζουν καλή επένδυση, έπρεπε λοιπόν να τα κάνει να ξεχωρίσουν από τον σωρό.

Δείτε λοιπόν την ευτυχή κατάληξη της προσπάθειας των δύο δεκαετιών: τα στήθη που λαμπυρίζουν!




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.