Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Σεμινάριο για το άγχος στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Οι Τέσσερις Δρόμοι για την Διαχείριση του Άγχους» στις 20-21 Φεβρουαρίου.

Το άγχος μας πνίγει, αποπροσανατολίζει την σκέψη μας, μειώνει την βούληση μας, διαστρεβλώνει την συμπεριφορά μας, δεσμεύει την φωνή μας, παραχαράσσει τις δεξιότητες και ικανότητες μας, τόσο στις προσωπικές όσο και στις κοινωνικές και επαγγελματικές σχέσεις και επαφές.

Το σεμινάριο Οι Τέσσερις Δρόμοι για την Διαχείριση του Άγχους, που προσφέρει η Ελληνοαμερικανική Ένωση στις 20-21 Φεβρουαρίου, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, έχει επιτρέψει σε δεκάδες συμμετέχοντες να διαχειριστούν το άγχος τους αποτελεσματικά. Το σεμινάριο βοηθάει να εντοπίσουμε τους παράγοντες που μας αγχώνουν, δείχνει τεχνικές για τον έλεγχο του, καθώς και τα εργαλεία που συμβάλλουν στην συναισθηματική και σωματική ισορροπία.

Περιληπτική Θεματολογία

• Βιο-ανάδραση
• «Καθαρή» χρήση των αισθήσεων
• Λειτουργική αναπνοή
• Μυϊκή χαλάρωση
Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Σωτήρης Τσόγκας, σκηνοθέτης, ηθοποιός και ιδρυτικό μέλος του Θεάτρου Πρόβα. Το σεμινάριο προσφέρεται στην Ελληνική γλώσσα και διαρκεί 8 ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν καλώντας τα τηλ. 2103680006 και 2103680056, ή να στείλουν μήνυμα στη διεύθυνση: training@hau.gr.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.